JellyPages.com

Sunday, September 27, 2009

MOod Raya 2009!!!






.......tema tahun ni merah+hitam.....nak2 dara mr bob n wife mr bob......








.....ni pic pas semayang raya.....pegi melawat kubur arwah aki aku....mmg sedih sangat coz aku sangat2lah sayang dkt aki...walaupun dah lame aki tglkan kami...tapi memory bersama aki tetap tak boleh lupe....kalo ade aki mmg bertambah meriah raya...lebih2 lagi skang dah kerje dah bertunang pun aki tak dapat lihat aku cucu sulung die dah besar n berkerjaya...kalo dulu time raye duit raya pada akilah yg paling ditunggu2,skang semua tu dah takde lagi....mmg sedih sangat..hanya al-fatihah dan bacaan surah yassin dapatsedekah pada arwah aki...moge roh aki ditempatkan di dalam golongan org2 yg beriman..aminn...alfatihah untuk aki yg tersayang......