JellyPages.com

Tuesday, October 27, 2009

LALALALALA!!!

.......kusyuk sgt lah tu.........
.......Mr kamput kene tembel dkt mata.....ontheway pg klinik...


......klcc ronde2.......

.......posing ngade2......hahaha

ni nak kongsi cite....tak penah lg story pasai Mr KAMput akukan...kang kecik hati plak..haha ni pic time kitaorg jalan2 time cuti....kitaorg ni bukan couple yg always dating...dating..n dating....jarang sangat..sebulan skalijer dating....siankan huhu....masing2 ngan live sendiri...enjoy sebelum kawen....dgn kawan2 masing2....tapi enjoy pun berpada2 bukan buat menda yg jahat tau...yg penting aku caye dia...n dia caye aku....tapi yg wajib calling2 lah...everyday....maybe dah lame sangat kawan...(nak masuk 5 thn 9.12.09 ni) tu yg x dating2 sangat...lagipun MR KAMPUT aku tu gile kerjer.....sampaikan ahdpun die kejer kdg2 tu....huhuhu....whateverlah.....tapi kita org still loving couple......hahaha.....selalunyer aktiviti kitaorg pg karoake,main bowling.....shopping2(perabihkan duit KAMPUT)....tapi skang aku slalu join Mr KAMPUT pg main golf....bleh lah budak baru blajakan..hahaha...mmg aku ngan MR KAMPUT akuni 1 kepala..kebanyakan hobi ngan minat kami sama.....suka kucing,ikan..kongsi artis yg minat sama...pendek kata semualah....cuma 2 menda yg berlainan KAMPUT crazy bola n aku CRAZY pink color..tu je yg tak bleh nak same....hahahhahha

.WAT.do.u.FEEl

No comments:

Post a Comment

luv u comment