JellyPages.com

Saturday, October 24, 2009

princess pujaan dayyan!!!

.....ni lah wanita pujaan hati dayyan....
.....pinky girls......

.....hye!!!dayyan suke i tau....bukan i yg suke dia...hahha



.......romantikkan kami....

nilah wanita@anak dara=princess pujaan dayyan.....PRINCESS ARYANA cutekan..mmg dari baby sampailah yana dah bleh jalan dayyan suka....siap panggil yana dgn panggilan manja gitu.....ANA......so sweetkan....brg2 yana merangkap apejer kepunyaan yana jgn sape2 kaco..kalau usik gak mmg buruk padah nya.....hanya dayyan jer berhak kot...haha....mmg sweet lah couple ni tau...semua ahli keluarga yana...abg & mama yana termasuklah kereta family yana dayyan kenai.....nampak jer yana dari jauh walaupun tgh ngamuk....melompat2 excited sangat.....tapi yg sedihnyer kadang2 yana naik bosan ngan perangai dayyan yg terlampau over dkt dia..abis di cakar nye muka si dayyan....hahaha........tapi skang mcm cinta dah berubh arahjer...ade sorang lg yg dayyan suka.....kalo nampak princess ni mmg excited mcm jumpa yana..tguuuuuu next time sambung story...sape dia buah hati ke2 pujaan hati dayyan ahmad ni...romeo+playboy gak buah hati aku sorng ni..hehehe
sa