JellyPages.com

Saturday, October 3, 2009

still mood raya!!!

......kuih dari sabah kiriman bakal mak mentua......
.........makanan tradisi bugis dihari raya..burasak....mmg sedap!!!!...

........pose pas balik open house umh boss.....


still ngan mood hari raya,banyak jemputan open house dr kawan2.....pas abis cuti hari raya mood nak berkerje kureng..maybe dah lame sangat cuti...so,penyakit malas mulelah berleluasa....dapat jemputan open house dr big boss...so,mmg aku bawak kaum kerabat aku pg...makan freee....rezeki jgn ditolakkan..dah ade rezeki kenelah share dgn adik beradik..betultak??hehehe.....lgipun kalo tak pg bos akan bebel...so dgn lafaz bismillah akupun join open house kat umh boss....mmg meriah sangat2 lbh2 lg bos aku mmg kalo bak bg org makan tak kedekut...penuh lah dgn juadah....cume larat dgn tak larat jer nak makan....ah!!!lg 1 cite yg best aku dah kurus sikit....dah bleh pkai baju yg tak muat ngan baju nana yg cekeding tu..mmg happy...tak sia2 niat aku nak berdiet...tapi thanks 4 my friend coz kenaikan aku dgn 1 produk kesihatan..mmg harge mahal..tapi berbaloi...coz aku dah rasa perbezaanyer...alhamdullilah....kurus bukan utk cantikjer tapi yg pntg untuk sihat dari segala penyakit...