JellyPages.com

Saturday, October 31, 2009

Weekend story!!!

....posing sblm nyanyi.....
peace......jap lg nak nyanyi ni..haha
...ikan yg kamput marah aku beli....
.....test suara yg dah lame tak kuar...
......tgh pikir ikan mana yg nak angkut bwk balik....


ni time weekend aku ngan kamput....syukur sangat program di batalkan saat akhir so ade masa nak dating....huhuhu..lgpun besok MR KAMPUT nak pg JB sampai selasa dkt JB.ingatkan nak join kamput main golf,tapi bleh plak hujan tak henti2 so tukar plan kitaorg pg karaoke....lama jugak lah melepak dekat pusat karaoke tu......dah lame tak menyumbangkan lagu2 org ni..hahhaha...mmg enjoylah coz dapat bersama ngan org yg tersayangkan....pas hilangkan suara masing2,tmpt yg slalu aku ngan MR KAMPUT aku pg kedai akuarium....apalagi tgk ikanlah....aku ade bekenan 1 ekor ikan tu tapi MR KAMPUT aku marah beli,nanti LULU aku bunuh lagi penghuni baru dlm akuarium tu..hehehe....LULU skang sejak dah besar,tak mahu share tmpt tgl ngan ikan2 lain..nak ddk sorang2jer.....kalo ade gak yg menumpang mmg teruk dikerjekan LULU sampai mati....garang sangat LULU skang ni.....whateverlah,mmg kitaorg enjoy lbh2 lg akulah.....coz di sponser sepenuhnye oleh MR KAMPUT aku..hehehe.....

No comments:

Post a Comment

luv u comment