JellyPages.com

Friday, November 6, 2009

OLE2 DARI BRUNEI+SARAWAK

kek lapis bunga api+lagenda...enak sangat....
kenangan dari sarawak....walaupun bukan aku yg pg....


yg ni lupa name kek ni..hehehe



ni nak story ole2 dari sarawak ngan brunei yg aku dapat dari rakan sekerja aku......kek lapis yg enak dgn kicing dari sarawak ngan brunei...mmg best coz dapat barang free + tanda kenangan dari tempat yg jauh dan tak pernah pg kan.....happy sangat.....dapat rasa kek lapis sarawak yg enak+lazat tu.......syoklah bukan senang nak rasa keenakan kek lapis dari sarawak ni...kalo ader yg jual dkt sacc mall masyaallah MAHALNYER ...aku pnh try beli time bulan pose haritu coz teringin...sepotong yg kecik 5 hinggit.....tak cekik darah plak.....pada pemberi ole2 yg best ni time kasih banyak2 tuhan jer yg dapat balas atas semua pemberian ni.....thanksssss WAN.......lain kali kalo pg holiday jgn lupa ole2 untuk aku oky..hehehehe........

No comments:

Post a Comment

luv u comment