JellyPages.com

Tuesday, November 24, 2009

WeEkEND HaPPeNING!!!

........ngan bapak segala cat.....
.....tuah yg emsem+baik hati.....
........nubhan yg poyo.......hehehe


aku nak share ngan korang weekend aku mingguni....aku pagi2 dah kene pergi BUKIT JELUTUNG....ada GRADUATION DAY merangkap funcation kompeni aku...sorry aku tak dapat upload pic..sebab terlalu bz nak bergambar tak sempat lgsg....lagipun tugas aku kene pastikan tetamu n staf dapat makan dgn sempurna dan cukup makan..hehehe..mmg muke akuni kalo ader funcation mesti bhagian food...ingat senang ker nak jage bhagian food ni....dahlah tetamu ramai..macam GRADUATION DAY 500 org yg terlibat so,mmg pening kepala takut ade yg tak cukup makan plak..huhuhu....tapi alhamdullilah semuanye berjalan lancar...pAS Abis kerje,aku pg join adik2 aku tgk konsert kat stadium melawati....tak tahulah persal aku bleh jadi hebat sangat tak tahu penat terus deret pergi stadium melawati tanpa rehat semata2 nak tgk konsert..hehehe....mmg happening gak coz,minda aku yg tlh penat bekerje dapat dicuci dgn sempurna dan jayanye....korang tgklah pic aku kat atas tu....APE PENDAPAT KORANG?ADA YG JELOUS TAK..HUHHUHU































































No comments:

Post a Comment

luv u comment