JellyPages.com

Monday, November 2, 2009

WEEKenD+ ShoPping!!!1

......on the way ke kereta.....

......posing dalam monarail.....
......inilah hasil setelah lame tawaf dkt Time square hehehe......


......jalan2 time.....



berdiri dalam monarail....
nak share story weekend+shopping dkt time square kl....aku ngan 4 org tentera aku tu menghabiskan weekend kitaorg dkt time square....idea nak pg time square dtg dari mulut akulah coz tak tahu nak pg mane so aku cadangkan pg time square tak sangka plak semua setuju...huhuhu...so,amik mira yg dkt uitm tu utk join skali....lgpun mira tgh final exam,so bleh dia relax2 sikit....dr shahalam naik kereta nana yg driver(expert gile nana jln kl)pastu paking kereta dkt opis nana(wisma maria)dan kitaorg menapak ke stesen monaril untuk pergi ke time square...walaupun hujan time tu tapi semua tu tak memusnahkan niat kami utk perabihkan duit...hehehe....lame gak kitaorg dkt time square sampai tak sedar hujan lebat dgn mlm dah nak menjelma...hehehe...habis semua kedai dlm tu kitaorg jenguk....nak cari harge yg betul2 murah tapi berkualiti lah katakan..hehehe.....tapi aku yg paling byk habis duit dkt RM700 lbh licin dlm 1 hari...whateverlah tapi berbaloi2 coz duit tu abis untuk 2 brg hantaran aku nanti.hehehe...mr kamput akupun tak bising+marah coz dah ade barang2 hantaran yg dibeli jugak...kalo nak beli sekaligus mmg tak mampulah...so beli sikit2...tak kelam kabut nanti...betul tak????hehehe....

No comments:

Post a Comment

luv u comment