JellyPages.com

Sunday, November 8, 2009

WEEKEND YG pokaikan poket aku!!!!!












aku nak story dgn korang pasai weekend aku minguni....korang tahu tak aku ngan adik aku yanie dah terjebak dan tersangkut dekat LONDON WEIGHT MANAGEMENT.....korang tahukan aper mende tu.....pusat rawatan untuk langsing....mula2 tu kitaorg nak try jer coz customer firts time dtg hanye RM 18 jer bayor......tapi bile dah syok sangat rase di urut2,sauna dkt dalam tu terus aku ngan yanie setuju untuk sambung...harganyer tak payah citerlah....RM 1 k lebih ke atas.....hampir RM 2K ...tapi x tahu lah kanaper kitaorg setuju nak sambung....maybe dah kene manderem kot takpun kitaorg ni mmg jenis yg suke perabihkan duit...huhuhuhu.......pas balik baru nyesal..coz aku dengan senangnyer bg cash RM1K lbh pada org.....tapi tak guna dah coz Rm 1K lbh seorg dah melayang .....hehehe......pasni weekend kitaorg di abiskan dengan rawatan pelangsingan badanlah...huhuhu....pas2 kitaorg dapat join sauna free seumor hidup dekat situ....n menu kitaorg pun dah dijadualkan....aper yg boleh makan ngan tak boleh dimakan....laksa my favourite food di haramkan aku menjamahnyer....aduh!!!!tapi takper berkorban maner tahu hasilnyer memuaskan dengan duit yg kitaorg dah laburkan tu.....so skang kene ikut aper yg consultan masing2 cakap.....(kalo tak kurus jugak tak tahu nak cakap aper)mr kamput aku pun bising......tapi aku buat ni untuk naik pelamin dgn cantik+cun nanti dia yg bangga coz pengantin perempuan meletup gitu....(ayat aku pujuk Mr KAMPUT)hehehe......korang doakan aku kembali langsing oky......mmg susah kalo badan dah penuh lemak tepu.....nak berfesyen pun susah.....huhuhu...




3 comments:

  1. ~asalamualaikum...
    ~hye thnks wif de polower...
    ~nice blog n story..
    ~i like it...
    ~huhuhu
    ~wah sampai 1k lbih abes
    ~nak langsingkan badan???
    ~fuh mantap tu..
    ~huhuh
    ~one more thnks..

    ReplyDelete
  2. kak, gmok nau ker?ok je..tuh nk krus mn lg..huk2

    ReplyDelete
  3. hazs..gemuk gak dik....terlebih sudah...hehehe

    ReplyDelete

luv u comment