JellyPages.com

Thursday, December 10, 2009

09.12. my birthday AKA annivesary.....huhuhu

9 HB 12 2009 BERSAMAAN NGAN HARI RABU.....yg lalu my birthday yg ke 26......dah tuakan tapi still bujang trang tang,tang......siankan aku...hehehe.....tak ada acara potong kek pun(pic kek tu pinjam cousin aku)....sebab aku ni dah tua so,takde sape yg sudi nak sambut birthday aku.huhuhu(tapi tiap2 tahun aku akan share kek ngan adik aku mira same bulan 12 gak) maybe macam tahun2 lepas aku akn sambut birthday ngan adik aku mira(20 hb 12 birthday mira)....mr kamput akupun tak bg ape2pun lg....tapi slalunye MR KAMPUt aku tu akn amik mase 1 bulan untuk bg hadiah....yelah kene bg hadiah 2 skali birthday ngan annivesary....mane tak pokai.....hadiah plak aku mintak yg mahal2..huhuhu......tapi aku tak kisahpun......yg penting ramai2 org wish my birtday.....lebih2 lg kat FB aku....mmg terharu sungguh.....date ni aku kongsi birthday ngan kawan aku lia n kak ain (mummy alyna)....aku harap dgn peningkatan umor ni aku sihat selalu,rezeki aku murah dan hidup diberkati.....amin......yg paling penting aku dah tak sabar nak habiskan study aku ni untuk jadi PERMAISURI dlm hidup MR KAMPUT aku tu.....lebih2 lg tgk n layan perangai ALYNA,IZZAH,YANA,AFIQ,DAYYAN,ANIS,ALYSA,KHAYRA,IZZUL,IMAN,DINA,YAYA,FATIN,NORMAN,QISTINA yg makin membesar.....buat aku teringin nak anak sendiri....best layan budak2 ni.....cakap2 dgn diaorg....bestlah.....happy sangat.....

No comments:

Post a Comment

luv u comment