JellyPages.com

Saturday, December 5, 2009

cuti2 MALAYSIA.....











time of raye haritu aku ngan my family amik kesempatan pg mandi manda@balik kmpg abah aku kat DONG RAUB....pastu kitaorg pglah kat PULAU CHEKAS@LATA JARUM untuk picnic sambil tu blehlah relax tension sikit....akupun dah lame tak pg tmpt tu...coz nenek aku mmg larang kalo kitaorg plan nak pg mandi2 manda kat situ.....ayat power nenek aku"sameje air ngan sungai blakang umah ni"tu lah yg nenek aku slalu ckap kalo kitaorg bgtau nak pg picnic...mmglah blakang umh atok ader sungai+air sungai tu dari LATA JARUM..tapi tak samelah kalo picnic blakang umah atok ngan picnic dkt LATA JARUM tu..huhu.....waktu tu baru pas ujan...so air mmg deras sikit....sejuknye tak payah cakaplah mmg mcam mandi AIS lah.....time tu cuti so ramailah org kat situ..paking pun ssh nak dapat....korang tgklah pic kat atas tu...kalo korang nak cari ketenanggan jiwa..korang pegilah kampung aku....mmg jiwa yg kacau bilau akan jadi aman damailah..hehehe




No comments:

Post a Comment

luv u comment