JellyPages.com

Sunday, December 20, 2009

picnic+relax tension time!!!!!!

...........












huh.....dah lame gak tak update blog aku ni....dah penuh bersawang2......bukan per,penyakit malas aku dah mule berjangkit 1 badan..huhuhu.....lagipun kerje berlambak2 nak kena buat n siapkan....almaklumlah mc 3 hari coz demam so terpaksalah siapkan kerjer2..lgpun bulan ni kerjer sampai khamis jer..jumaat dah off(public holiday)alangkah bahagianyer hati kan..hehehehehe.......em....time weekend kitaorg ramai2 pg picnic kat tanjung harapan....masak n makan beramai kat situ..mmg bestlah coz relax tension sikit....waktu weekend mmg aku ni akan abiskan masa berewang2 tak taulah knaper tapi mmg akuni kaki jalan....hehehe....yg jadi mangsa Mr KAMPUT akulah jadi driver.hehehehehe....pada aku waktu cuti masa yg sesuai untuk keluar tgk dunia....kalo waktu bekerje,balik kerje terus lepak umah.......sebelum kahwin ni lah masa untuk jalan2......kalo dah kawen ade anak tanggungjawab tu dah bertambah....lebih2 lagi tanggungjawab seorang isteri betul tak?????so,kesempatan yg ada ni aku gunakan dgn sepenuhnyer...tanpa sia2kan walaupun sedikit masa tu.huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment

luv u comment