JellyPages.com

Sunday, March 7, 2010

EXCITED terlebih!!!!!!

.......beg 4 doorgift untuk tetamu yg special......
.......sebahagian barang2 hantaran MR KAMPUT.....


.......300 bunga telur untuk tetamu......
.....barang2 kahwen yg dah beli.....




.....BIARLAH RAHSIA......doorgift untuk tetamu special.....


Excited??aper yg excited sangat tu....bukan excited sikit2 tapi dah terlebih...mcm STACY slalu ckp ALAMAK TERLEBIH sudah!!!em,mcm tulah perasaan aku skang coz excited untuk berkahwin dan menjadi isteri kepada MR KAMPUT yg tercinta...lantaklah org nak kata aku gedikker,ngader2ker..(bukan aku guna duit korangpun)yg aku tahu skang mmg itulah perasaan aku skang..hehehe...so,disebabkan aku terlebih excited maka dgn itu aku tlhpun membeli barang2 untuk perkahwinan kami nanti....banyak gak yg telah aku beli...kene beli sikit2 coz nak beli serentak mmg tak mampu..(akuni bukan anak org kaya@gaji terlalu besar)kat atas tulah antara barang2 yg aku beli... tempat yg aku sokmo2 pergi untuk membeli brg2 perkahwinan di seksyen 18(sampaikan uncle kedai dah kenai aku),kat PLAZA ALAM SENTRAl....nak ke NILAI tak sempat lagi....buat masani jugaklah,sejak aku beli barang2 kahwen ni MR KAMPUT aku tak pernahpun sekali join aku....(kecuali brg2 hantaran utk dia)selalunyer aku akn pergi dgn MAKSU,NANA & ANGAH...KEJAMkan?bakal pengantin lelaki tu....yg dia tahu kerjer..kerjer..kerjer.....dan yg dia tahu gak cuma memberi duit untuk membeli barang2....kadang2 aku ngajuk gak coz ckp yg dia tak excited untuk berkahwin...semua serah kat aku....tapi dgn lembutnye dia ckp"APE YG SYG PILIH & BELI ITULAH PILIHAN ORG,ORG KENE KUMPUL DUIT UNTUK KITA BERDUA JUGAK"...kalo korang dgr cair@kesian tak??last2 nak ngajukpun tak jadi...jadi terharu+sedih plak..terorkan MR KAMPUT aku tu...hehehe...whateverlah,yg penting aku tahu MRKAMPUT pun excited untuk hidup bersama aku(bukan aku perasan tau)sebab skang dia slalu cakap"ORG TAK SABAR NAK TGK RUPA ANAK KITALAH" bila tiap kali tgk budak2@baby....1 jer doa aku semoga hubungan kitaorg ni kekal ke akhir hayat dan MAJLIS KAMI BERJALAN DENGAN LANCAR.....AMIN YA ROBAL ALAMIN.......

No comments:

Post a Comment

luv u comment