JellyPages.com

Monday, March 8, 2010

jalan2 CARI makan!!!!

......sushi pink kaler yg aku sayang nak makan.....hehe
.......restoran LINDA ONN yg tak sesedap namenyer.....

.....akhirnya aku makan sushi.....


.....nasi aku yg tak abis dimakan....



....asam pedas yg tak best langsung......


nak share ngan korang2 semua tentang lunch aku harini....lepas pergi inteview akupun rewang2lah katTESCO SEKSYEN 13...yelah inteviewkan dkt SEKSYEN 13 so amik peluang jalan2 TESCO..coz dah lame aku tak pergi sane dan tetibe plak teringin nak lunch makan masakan china harni(food court tesco ade kedai china muslim)......tgh rewang2 tgk makanan ape yg best kat situ...akupun terpandanglah 1 kdai tu...MY ASAM PEDAS SHOP....em...mcam menarikjer bunyi....coz aku mmg suke sgt mkn asam pedas...(maybe pengaruh ddk dimlk time blajo n lame sangat kerjer di jhr)...akupun tukar plan menu untuk lunch harini..nak try makan kat MY ASAM PEDAS SHOP...lbh2 lagi tgk kedai tu kepunyaan LINDA ONN...(tak minat LINDA ONN pun tapi nak try makanjer)....ingatkan okylah kan....firts skali dah nyakitkan hati..mintak lain..lain plak yg dapat....dah lah lambat(padahal akujer yg order),kene tgu lagi.....perut dah lapo tak ingat....dah dapat makanan...aduh!!!!potong stim betul.....(nampak asam pedas air liur nak meleleh)punyerlah tak sedap...MASIN TERLAMPAU.....angin betul aku....langsung tak leh nak makan..tersangat2lah masin....hilang selera aku.....harge punyerlah mahal....tapi kualiti langsung tak ader...bukan aku nak kutuk sesuka hati(nanti korang cakap aku saje kutuk coz aku x minat LINDA ONN)tapi tu lah kenyataannya....LAYANAN PUN KO!!!MAKANAN PUN KO!!!!aku ade hak sebagai pengguna..lebih2 lagi pengguna yg tgh lapo tahap tak mkan setahun...hahaha.....last2 akupun blah,nyesal tak makan CHINA FOOD jer....nak order makanan CHINA org dah ramai menunggu....perut mmg lapo giler..so,akupun pergi beli SUSHI jer.....buat alas perut....kesimpulannyer kan lps ni kalo nampak kedai2@restoran artis yg punya tak payahlah excited sangat nak try.....blom tentu kualiti@servis dia ok n best......hah!!!padan muka ko hari ni NURUL HANIDA.....harap2 LINDA ONN dapatlah jaga kualiti restoran dia tu....(mcm nasi ayam kat seksyen 7 sedappp).....janganlah plak pasni LINDA ONN saman aku.....aku cuma nak bagi tahu ape yg aku perlu cakap coz akuni pengguna..ada hak kan?????

No comments:

Post a Comment

luv u comment