JellyPages.com

Friday, March 5, 2010

kawen.....kawen....kawen...oh kawen.....




.......1 OKTOBER 2010 bersamaan 22 SYAWAl......TARIKH APERTU????mesti korang tak tahukan....tu adalah tarikh kawen aku ngan MR KAMPUT aku....skang dah 5 hb MAC...bermakna ader 7 bulan lagi untuk sampai ke date tu.....perasaan aku...em....sangat2lah bercampur aduk...1-SANGAT NERVOUS 2- SANGAT PENING 3- SANGAT TAKUT 4- SANGAT EXCITED......semuanye macam rojak bercampur2......persiapan untuk majlis tu nanti aderlah dlm 30% yg dah sedia n beli.....hari ni aku baru balik dari membeli DOOR GIFT untuk tetamu2 yg special nanti(nak ckp tetamu vvip aku bukan artis @ org glamer)mmg special+unik DOOR GIFT yg aku beli tu....nak tahu aper..tgu sampai majlis dah langsung ek..skang kene rahsia dulu.....settle 1 perkara...skang kene beli bunga telur,katil kawen ....barang2 mcm bunga telur bli duit sendiri tak termasuk duit hantaran coz untuk mengelakkan tak cukup duit kenduri nanti.....aku taknak majlis kawen akuni nanti akan menyusahkan kedua ibu bapa aku...lagipun RM*8000 tu nanti bakinyer boleh dibuat belanjer selepas berkahwen(mak aku cakaplah)......barang2 hantaran aku ngan MR KAMPUT akupun dah settel dibeli.....ah!!!!!skang aku berniat untuk design KAD KAWEN aku sendiri.....nipun pas aku tgk kawan2 blog ramai yg design kad kawen sendiri.....SIFU & rujukan untuk menghasilkan kad aku nanti aku amik dari blog MISI 5 APRIL -DARI PENGANTIN UTK PENGANTIN........mmg kreatif giler tuan punyer blog ni.....hantaran,kad kawen,tag terima kasih semuanyer hasil kreatif sendiri......hah..tuan punyer blog nipun dgnmurah hati memberi design TAG TERIME KASIH secara percuma kepada pengikut2 blog dia termasuklah aku.....(JIMAT DUITKAN..thanks lady noe)so,akupun akan berusaha untuk menjayakan impian aku ni....bukan disebabkan BAJET DAH LARI(mcm uncle aku ckp kat aku gara2 nak buat kad kawen....kecik hati+sedih betul)tapi disebabkan untuk dijadikan sweet memori dihari tua nanti......korang doakan aku berjaya menjadikan impian aku ni realiti ek..bukan angan2 kosong ok.......!!!

No comments:

Post a Comment

luv u comment