JellyPages.com

Tuesday, March 30, 2010

Rahsia Yg telah Dibongkar!!!!!

......ni kad kawen aku....yg dah siap aku tak sempat nak upload pic...SORRY!!!
........tema kahwen aku merah+hitam.....

....nilah baju sanding aku nanti.....ni lom siap..pic bj dah siap tgu aku kawen...

Rahsia yg telah dibongkarkan???gempaq tak tajuk tu.....kalo tak gempaq buat2lah gempaq ek..skang aku tetibejer rasa nak share ngan korang warna tema majlis perkahwinan aku nanti...tak lain dan tak bukan MERAH+HITAM...cantik tak??kenapa aku pilih warna ni,sebab aku rasa warna ni nampak exclusive+mewah(walaupun kami serba sederhana)....lagi 1 aku pilih sebab aku sukakan kelainan(lain dr yg lain)ramai sangat yg pkai merah+putih...tapi buat masani ditempat aku blom ade yg pkai merah+hitam(harap2 sampai aku kawenlah)...yg paling best ni warna kesukaan mak aku...aku tak peduli aper org nak kata..tak sesuai dgn aku ker warna ni(coz akuni hitam..)yg penting nilah pilihan warna yg aku & MR KAMPUT aku setuju...(nak pkai pink awl2 lg kene rejet ngan KAMPUT)....aku bersyukur coz wedding planner tu mmg nak buat baju khas untuk aku ngan MR KAMPUT....design pun atas kehendak aku....thanks banyak2....bayar lebihpun tak terasa sangat asalkan kualiti dia tip top....hantaran plak dari pihak aku untuk MR KAMPUT hitam+putih(favorite color MR KAMPUT) dan dari MR KAMPUT untuk PRINCESS NURUL merah+putih....oky stop pasai ni...
ni aku nak story pasai wedding card plak...aku dah janjikan haritu..so,skang aku dgn rela hati share ngan korang....aku dapat design untuk kad akutu dlm 1 paper dah lame...(tak silap 3 thn pas &mjlh pengantin)aku suka ayat yg ader dlm paper tu..so aku amik dan simpan...(mmg best ayat tu makne dia mendalam)...pastu aku letak pic aku ngan MR KAMPUT(pic bertunang)dan buat menjadi 1 wedding card kami...lame gak amik masa coz aku tak pandai sangat potoshop ni...try..& try...mintak pendapat adik2 & MR KAMPUT alhamdulilah hasilnya dahpun jadi...(tgl untuk dicetak & diedar)kiranya aku dgn jujur ngaku tu bukan idea aku sepenuhnya...tapi niat aku bukan untuk ciplak kretiviti org lain..tapi aku mmg ikhlas sukakan paper tu...yg penting aku akan cetak dan hasilkan wedding card tu kat umah(guna laptop&printer sendiri)bukan kat kedai...so,aku tak mahu ader plak yg amik kesempatan nanti mcm yg jadi pada LADY NOE(sifu utk aku hasilkan wedding card)...buat wedding card sendiri bukan sebab BAJET DAH LARI....tapi untuk dijadikan kenangan aku nanti....lagipun aku mmg jenis yg suka untuk MEMCUBA SESUATU YG BARU....poyojer bunyinyekan hehehe....

No comments:

Post a Comment

luv u comment