JellyPages.com

Wednesday, March 10, 2010

TERIMA KASIH TUHANKU.....




SAYA YG BERNAMA NURUL HANIDA BT BURHAN BERSYUKUR DAN BERTERIMA KASIH KEPADA PENCIPTANYA YG MAHA AGUNG+MAHA PEMURAH+MAHA PENYAYANG=LAGI MAHA MENGASIHANI ALLAH SWT YG MAHA ESA KERANA:
  1. telah memberikan rezeki kepada saya=saya telah berkhidmat di SEK REN SEKSYEN13 pada harini

2- telah mempermudahkan saya menyiapkan design kad perkahwinan saya pada hari ini....

ALHAMDULLILAH syukur sangat2....setelah 1 minggu di uji dengan pelbagai dugaan...akhirnya aku dah dapat petunjuk dari segala dugaan tu....betul cakap org setiap yg berlaku ade hikmah disebaliknya....terima kasih ya allah...kau maha mendengar....hari ni aku dah jadi salah seorang staf kat SEKOLAH RENDAH SEKSYEN 13....bukan lagi staf AL-IKHLAS CAMBRIDGE..(walaupun tmpt kerje baru sebelah jer ngan opis lama)waktu aku resign haritu punyalah sedih...coz dah nak kahwen pastu takder kerje plak....tapi aku cuma sabarkan hati dengan percaya yg rezeki ada dimana2 dan bumi allah niluas untuk aku cari rezeki yg halal....maybe ini rezeki yg ALLAH bg sebab tak lame lagi aku akan mendirikan rumahtangga(hanye allah yg tahu niat suci aku)yg buat aku bertambah seronok...setelah sekian lama berusaha untuk siapkan design kad kahwen aku...alhamdulilah akhirnya telah berhasil..walaupun tak cantik maner tapi aku puas coz ni hasil idea aku(walaupun bukan sepenuhnya,tapi tetap hasil kerje aku sendiri)....next time aku story pasai kad kahwen(kat mana aku jumpe design tu)tempat kerja baru aku ek....coz dari balik kerje aku terusjer ngadap komputer...skang tiba masa untuk mandi..hahahaha


No comments:

Post a Comment

luv u comment