Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2010

thanks ADIK izzah...

cantik kan cup cake kat atas tu....ni pemberian dari aku nyer x anak murid masa di cambridge dulu....IZZAH @ DIK IJAH...skang DIK IJJAH dah masuk 1 tahun pun...dah besar dah boleh melaram mcm kakak ALYNA kot....dah lama tak jumpa diaorg ni pas aku resign kat CAMBRIDGe...
tak sangka yg mummy ALYNA & IZZAh still ingat kat aku..walaupun hanya pemberian CUPCAKE tapi still terharu gak...terima kasih banyak2 moga ikatan kita tak terputus sampai bila2....sampai skang 18 APRIL 2010..cup cake still ade dlm peti ais...bukan tak suka tapi sangat2lah sayang nak makan....coz comel sangat muka IZZAH kat atas cup cake tu....untuk DIK IJJAh happy birthday dear....semoga sihat selalu...jadi anak yg cerdik...dan miss u sangat2 my sweet heart....

berkayak at TASIK SHAHALAM...

best giler weekend aku minggu ni....aktiviti berkayak at TASIK SHAHALAm.....mmg best 1 pengalaman yg baru dlm hidup....walaupun tak pandai dan bebal tak reti ape...akhirnya aku berjaya gak kayak sorang2 kat TASIK Tu...mmg bestlah....thanks pada MIRA coz dia yg pelawa aku join aktiviti KELAB REKREASI UITM...tak dapat di story betapa happy nya....maybe pasni aktiviti weekend kitaorg adik beradik kot....syok sungguh.....



beg GULA_GULA!!!!!

.........BUKAN GAMBAR SEBENAR...... aku dah belipun beg letak gula-gula untuk tetamu cilik AKA budak2 kecik masa wedding aku nanti...aku beli 500 piecesjer coz lebih yg makcik aku kawen haritu masih ader lg mak aku simpan..(makcik aku kawen kat umh aku)yg bestnya pasai beg gula-gula ni coz aku pergi beli dgn MR KAMPUT aku..selalu aku beli barang2 kawen dgn adik2 aku jer..tapi kalini lain sikit aku bawak MR KAMPUT aku....biar dia tahu ape yg aku beli..jgn tau bg duit jer...hahahaa...tapi mmg muka MR KAMPUT aku ketat jer bila aku ajak masuk kedai peralatan perkahwinan ni...dia ckap sygjerlah yg pilih..tapi bila aku ngajuk baru dia bg idea dan semangat sikit(coz nak pujuk akulah tu)hehehe..whateverlah kan....mmg pasnni aku akan bawak MR KAMPUT aku setiap kali nak beli barang2 kawen....tak banyak dah yg tgl...bunga pahar+bunga telur untuk tetamu special+beg bunga telur dan cincin kawen jer yg blom beli...yg lain alhamdullilah dah settle...semuanya aku yg beli sorang2....siankan bakal penga…

SAye Suka Kerja saya!!!!!

......tengku shafieizzaty ratul maknu tengku iskandar..........






BEST tak tajuk kat tu....best sangat pada akulah coz skang aku suka ngan kerja aku.....balik awal.....bleh rehat...sabtu ahad tak payah kerja....pagi2 ade mood jer nak bangun pergi kerja....harap2 SAYA SUKA KERJA SAYA bertahan sampai bila2lah..aminnnn.....seronok coz still kerja ngan budak2....walaupun budak2 nya masyaallah notty +hyper terlampau tapi aku happy coz org keja aku tak ader emosi terganngu lagi.....harap ianya berkekalan selama2ny amin.........



peNcarian Yg sudah BERakhir!!!

yahooooo!!!!!!!happy sangat2....sebab selamani aku cari...dan terusmencari...akhirnya berjumpa gak....APERTU???APER YG AKU CARIKAN...cuba korang teka...jawapannaya ialah DULANG HANTARAN dah pun aku jumpa dan beli...selesai 1 masalah...ikut plan aku nak beli dulang hantaran kat COWBOY TEMERLOH....tapi haritu time temankan MR KAMPUT aku karoake kat OLE2..akupun ajak MR KAMPUT aku pergi kedai SAYANG YOU..(kedai peralatan perkahwinan)...tak sangka plak aku jumpe DULANG HANTARAN yg cantik+comel+kaler putih....yg selami aku idamkan...harga 1 DULANG tuRM15.90..disebabkan aku beli 17 DULANg so aku dapat diskaun semua skaliRM240 jer..berbaloi2 tau....coz yg aku tgk di COWBOY RM19.90 seunit...kat tmpt lain pun takder yg murah dari yg aku beli ni...selalunya SAYANG YOU tu mahal..tapi tak sangka plak DULANG HANTARAN yg aku beli tu murah...tapi sorry banyak2 pic dulang hantaran yg aku beli tu tak dapat di upload kat sini....ape entah masalahnya PHONE akuni...tak leh nak upload pic kat KOMPUTER....…