JellyPages.com

Saturday, April 3, 2010

peNcarian Yg sudah BERakhir!!!




yahooooo!!!!!!!happy sangat2....sebab selamani aku cari...dan terus mencari...akhirnya berjumpa gak....APERTU???APER YG AKU CARIKAN...cuba korang teka...jawapannaya ialah DULANG HANTARAN dah pun aku jumpa dan beli...selesai 1 masalah...ikut plan aku nak beli dulang hantaran kat COWBOY TEMERLOH....tapi haritu time temankan MR KAMPUT aku karoake kat OLE2..akupun ajak MR KAMPUT aku pergi kedai SAYANG YOU..(kedai peralatan perkahwinan)...tak sangka plak aku jumpe DULANG HANTARAN yg cantik+comel+kaler putih....yg selami aku idamkan...harga 1 DULANG tu RM15.90..disebabkan aku beli 17 DULANg so aku dapat diskaun semua skali RM240 jer..berbaloi2 tau....coz yg aku tgk di COWBOY RM19.90 seunit...kat tmpt lain pun takder yg murah dari yg aku beli ni...selalunya SAYANG YOU tu mahal..tapi tak sangka plak DULANG HANTARAN yg aku beli tu murah...tapi sorry banyak2 pic dulang hantaran yg aku beli tu tak dapat di upload kat sini....ape entah masalahnya PHONE akuni...tak leh nak upload pic kat KOMPUTER.....maybe nak kene tukar BLACKBERRY dengan segera ni.hehehe....lain kali kalo MY PHONE dah oky aku tunjuk kat korang ek..buat masani korang layanjerlah pic kat atas tu..hahahha...SIAN KAT KORANGKAN..hehehe....

No comments:

Post a Comment

luv u comment