JellyPages.com

Sunday, April 18, 2010

thanks ADIK izzah...


cantik kan cup cake kat atas tu....ni pemberian dari aku nyer x anak murid masa di cambridge dulu....IZZAH @ DIK IJAH...skang DIK IJJAH dah masuk 1 tahun pun...dah besar dah boleh melaram mcm kakak ALYNA kot....dah lama tak jumpa diaorg ni pas aku resign kat CAMBRIDGe...
tak sangka yg mummy ALYNA & IZZAh still ingat kat aku..walaupun hanya pemberian CUPCAKE tapi still terharu gak...terima kasih banyak2 moga ikatan kita tak terputus sampai bila2....sampai skang 18 APRIL 2010..cup cake still ade dlm peti ais...bukan tak suka tapi sangat2lah sayang nak makan....coz comel sangat muka IZZAH kat atas cup cake tu....untuk DIK IJJAh happy birthday dear....semoga sihat selalu...jadi anak yg cerdik...dan miss u sangat2 my sweet heart....

No comments:

Post a Comment

luv u comment