Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2010

MENDA ALAH NI LAH YG BUAT AKU NAIK GILER!!!!

................plan peta umah aku............

APA YG KORANG PIKIR TGK TAJUK KAT ATS TU??sudah giler ke@atau bakal jd giler ke tuan punya blog ni...hahaha....SEMUANYA kerana menda alah nilah....aku hampir2 di masukkan ke hospital TAMPOI....kerana menda alah nilah gak aku terpaksa abiskan weekend aku ngadap MY LAPPY dr pagi ke petang.....kerana menda alah ni jgklah aku tak dapat jumpa BAKAL PENGANTIN LELAKI AKU @ mr kamput aku tu...kerana menda alah ni gaklah aku tak dapat ON9 FACEBOOK....kerana menda alah ni jgklah aku tak dapat shopping perabih duit...kerana menda alah ni jugak kepala otak aku nak pecah..SEMUANYA KERANA MENDA ALAH TU LAH.....pe menda yg aku maksudkan tu ek...MENDA ALAH yg aku maksudkan tu yelah...PETA UTK KAD KAHWEN AKU....mesti korang ckp kecoh lah minah nikan.....benda simple pun tak boleh buat betul tak??korang teror,bg aku yg tak pandai design2 ni+yg tangan keras mcm kayu balak+yg tak kreatif langsung mmg bleh jd gila nak buat...tapi alhamdullilah aku dah berjaya …

ANAK DARA SAPELAH NI......

.................PIC NI PALING AKU SUKA....SANGAT COMEL....

..............GERAM TGK...MMG COMEL......

..............SEMUA PIC AMIK KAT fB MIA SARA NASUHA@AMANI........
ANAK sapa lah ni...comel sangat....geram tengok...bertuah kalo dapat anak mcamni....comel,bijak....mmg bertuahlah mak ayah mia sara@amani ni....adik mia ni pelakon ADAM MAYA kat tv3...kalo korang tgk cite tu kompem korang kenal ngan AMANI NI.....mula2 dulu aku ingatkan MIA ni anak SEIn...tapi rupa2nya silap....anak org lain....mmg comel sangat MIA n i.......harap2 anak aku ngan MR KAMPUT aku nanti secomel+sebijak MIA SARA ni....aku rasa mesti ramai org geram kat MIA ni....rasa mcm nak gigit2 je kalo dapat jumpa ni....skang budak kecik yg paling top+glamer kat MALAYSIA ni MIASARA lah agaknya.....coz 1 MALAYSIA kenal dia....n teringin nak anak comel mcam dia....so,bg ibu2 yg tgh ngandung tu banyak2 lah baca surah yusuf untuk dapat anak yang cantik dan sempurna ek...buat adik MIASARA NASUHA harap2jadi anak yg solehah,taat pa…

selamat hari ibu PUAN SITI ZALEHA....

SELAMAT HARI IBU UNTUK SATU2NYA MAK AKU KAT DUNIA NI...PUAN SITI ZALEHA...mak org sayang sangat dekat mak...seikhlas hati org ni....org tak dapat bayangkan hidup org tanpa mak disisi org....mak sentiasa ade bila org sedih,gembira,sakit....mak setia menemani orang....maklah SAHABAt dunia akhirat org...... EM....korang ade mak tak?mesti adakan....kalo takde mak,mama,mummy,ibu,umi...takdelah kita lahirkat dunia nikan....mcm korang gak akupun ader insan yg lahirkan aku ke dunia ni...iaitu MAK aku...PUAN SITI ZALEHA ABD JALIL...aku sayangkan mak aku lebih dari aku sayangkan diri aku sendiri....mak aku ni lebih HEBAT dari SITI NURHALIZA,ERRA FAZIRA,JLO,ANGELINA JOLIE,ZIANA ZAIN DAN SEMUA KAUM PEREMPUAN KAT DUNIA NI...(pada diri akulah,mesti korangpun rasa mak korang hebatkan)....nak tahu tak kenapa aku cakap macamtu....sebabnya aku rasa mak aku ni wanita yg sangat2 sabar+tabah....mak telah melahirkan aku adik beradik yg seramai 7 org tu...mak jaga kami 7 org,mak jaga abah...mak sediakan maka…

HAPPY Balated birthday AFIQ...

ni cup cake untuk 1 nye adik lelaki aku....NUZUL AFIQ ALBAN.....dah lame birthday afiq...tapi baru dapat belikan dia kek....mula2 tu aku terpaksa tempah cupcake untuk angah..(kek bertunang)....dgn tak rancang aku terus tempah kek untuk afiq ...sian kat dia coz tak sempat nak beli kek masa birthday dia haritu......memandangkan dia peminat CHELSEA...aku tempahkan khas untuk dia dgn tema bola2 gitu..hahahaha....masa tu aku pergi ngan MR KAMPUT aku...so,dgn selambanya diapun cakap buatkan kek yg ader tema MU gak....so,tulah asilnya cupcake birthday untuk afiq.....yg penting cup cake tu sedaaaap..hehehe....untuk afiq...along doakan semoga berjaya dalam hidup ek...jangan notty2 ek....awk tulah satunya harapan abah ngan mak...love ya!!!!

1 mei@ANGAH TUNANG

.......sian dia kena cuci pinggaN......
......kami berdua....

......bakal2 pengantin@menantu MR BOB......


......with my mak andam.....



.......ngan abah n mak.....



1 MEI....Dah beberapa hari berlalu...baru harini dapat story pasai 1MEi ni.....masalah tak dapat upload pic..tak tahu lah line intenet problem@lappy aku ni yg kiok..hehehe....1 MEi 2010 ni....tarikh bg semua org bekerja bercuti...coz hari pekerja....dan bg family aku plak...adik aku yg no 2..selamat bertunang...alhamdullilah,majlis berjalan ngan lancar....takde pekara burukpun berlaku....aminnn....mmg syok kalo ade kenduri besar coz bleh bekumpul ngan semua family...yg jauh2 time mcmnilah dapat balik....dapat borak2,layan ayuni+adif+putri yg makin besar....mmg best+seronoklah.....cuma yg tak seronoknya bila time pas kenduri semua org hilang n balik cepat tak mahu menolong.....tau nak bungkus laukjer..dahlah time tu ade plak jiran aku kahwin..so,jiran2 aku terpaksa pergi ke umh org kahwin tu plak....kenelah FAMILY AKU YG KEMA…