JellyPages.com

Saturday, May 8, 2010

HAPPY Balated birthday AFIQ...




ni cup cake untuk 1 nye adik lelaki aku....NUZUL AFIQ ALBAN.....dah lame birthday afiq...tapi baru dapat belikan dia kek....mula2 tu aku terpaksa tempah cupcake untuk angah..(kek bertunang)....dgn tak rancang aku terus tempah kek untuk afiq ...sian kat dia coz tak sempat nak beli kek masa birthday dia haritu......memandangkan dia peminat CHELSEA...aku tempahkan khas untuk dia dgn tema bola2 gitu..hahahaha....masa tu aku pergi ngan MR KAMPUT aku...so,dgn selambanya diapun cakap buatkan kek yg ader tema MU gak....so,tulah asilnya cupcake birthday untuk afiq.....yg penting cup cake tu sedaaaap..hehehe....untuk afiq...along doakan semoga berjaya dalam hidup ek...jangan notty2 ek....awk tulah satunya harapan abah ngan mak...love ya!!!!

No comments:

Post a Comment

luv u comment