JellyPages.com

Sunday, May 23, 2010

MENDA ALAH NI LAH YG BUAT AKU NAIK GILER!!!!


................plan peta umah aku............

APA YG KORANG PIKIR TGK TAJUK KAT ATS TU??sudah giler ke@atau bakal jd giler ke tuan punya blog ni...hahaha....SEMUANYA kerana menda alah nilah....aku hampir2 di masukkan ke hospital TAMPOI....kerana menda alah nilah gak aku terpaksa abiskan weekend aku ngadap MY LAPPY dr pagi ke petang.....kerana menda alah ni jgklah aku tak dapat jumpa BAKAL PENGANTIN LELAKI AKU @ mr kamput aku tu...kerana menda alah ni gaklah aku tak dapat ON9 FACEBOOK....kerana menda alah ni jgklah aku tak dapat shopping perabih duit...kerana menda alah ni jugak kepala otak aku nak pecah..SEMUANYA KERANA MENDA ALAH TU LAH.....pe menda yg aku maksudkan tu ek...MENDA ALAH yg aku maksudkan tu yelah...PETA UTK KAD KAHWEN AKU....mesti korang ckp kecoh lah minah nikan.....benda simple pun tak boleh buat betul tak??korang teror,bg aku yg tak pandai design2 ni+yg tangan keras mcm kayu balak+yg tak kreatif langsung mmg bleh jd gila nak buat...tapi alhamdullilah aku dah berjaya lakukan....walaupun amik masa 100 juta tahun nak siapkan....hehehe....
biarlah org nak cakap plan peta aku tu mcm budak2 nye....tapi aku puas hati coz aku dah berjaya buat sendiri tanpa bantuan org lain....bangga gak walaupun tak secantik mana....aku nak kahwen so,pandai2lah usaha sendiri....buat ape yg patut untuk kepuasan diri sendiri....kiranya my wedding card aku dah siap 100% lah..tgl untuk dicetak je skang ni....tepuk tangan sikit untuk PRINCESS NURUL NI..wawawawawawa(gelak org yg nyaris2 nak masuk wad gila)

No comments:

Post a Comment

luv u comment