JellyPages.com

Sunday, June 27, 2010

ALHAMDULILAH....

......barang2 yg aku beli...punyalah byk...habis 1 kedai diborong..hehhe

.....picture yg takde kene mengena dgn tajuk entri....hehehe



ALHAMDULILAH...BERSYUKUR KEPADA ALLAH YG MAHA AGUNG,MAHA PENGAMPUN LG MAHA MENGASIHANI...KERANA DENGAN ATAS NIKMAT YG DIBERINYA AKU TELAH PUN DAPAT MELENGKAPKAN SEGALA KEPERLUAN & BARANG UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN AKU NANTI...TERIMA KASIH YA TUHANKU.....TERIMA KASIH KERANA TELAH MEMBANTU HAMBA MU YG LEMAH INI.....

sekarang 1 beban dah hilang...barang2 kahwen dah lengkap sepenuhnya....tak payah nak pikir..tak payah nak pening2....dan yg paling penting tak payah nak bergaduh dengan MR KAMPUT aku lagi...semua gara2 nak beli barang kahwen...horey!!!!saya sangat happy....(walaupun rm 2k dilabur pada uncle kedai hehe)

duit aku & MR KAMPUT aku banyak perabih dekat CT CRAFT seksyen 18....takde masa nak servey barang2 kahwen ke NILAI atau SEMUA HOUSE kl(ramai yg ckp 2 tempat ni murah)...semuanya aku beli dekat CT CRAFT tu... tulah yang untung nya bila dah selalu pergi membeli dekat situ...diskaun pun banyaklah dapat...hehehe...alhamdulilah rezeki tuhan bg pada aku yg nak dirikan masjid ni kot....rezeki terlebih2 pada uncle kedai tulah sebab aku dah perabih duit di kedai dia..hehehe....whateverlah yg penting aku amat puas hati dgn layanan & perkhidmatan yg diberikan dekat situ...

sekarang tak ade lagi nak fokus pada barang2 kahwen...masa yg ada nilah kena fokus untuk mencetak wedding card yg dibuat sendiri tu...(paper pun tak beli lg ni.huhu)insyaallah sebelum puasa wedding card kena siap dicetak...kalo tak komfem kelam kabut nanti....nak kahwen ni ingatkan selamani senanglah...rupanya sangat2lah susah & rumit..lebih2 lagi semua menda kena usaha & buat sendiri...tak pe bersusah pun untuk kepuasan diri sendiri jugak...(serti biasa ayat utk sedapkan hati sendiri ngeeeee :)



No comments:

Post a Comment

luv u comment