JellyPages.com

Wednesday, June 30, 2010

konfius & terus konfius.....






konfius dalam membuat keputusan...mmg selalukan jadi???lebih2 lagi pada bakal pengantin macam aku ni....kali ni aku telah konfius utk buat pilihan untuk baju akad nikah....memang mata aku dikaburi dengan baju2 yg cantik & nampak glamour ni...hehehe
mula2 nak pkai baju warna putih...shawl pun dah beli secara on9 pada IKA REDIUSITE tu...sejak aku warwakan aku ni membeli shawl on9 di FB...ramai plak butik2 on9 ni add FB aku...so,dari situlah detik2 kenkonfiussan aku tu terjadi....senang cakap aku ni rambang mata nak buat keputusanlah..atau aku ni mmg manusia yg jenis tak bolehh tgk menda2 cantik ni kot..hehehe
sekarang ni ada 3 pasang baju yg aku suka...lebih2 pink kaler tulah...(mmg mata aku ni tak blh tgk pink kaler kot heheh)semuanya baju tu kena beli on9..so,dekat sini aku konfius lagi sebab takut beli tak muat atau terlebih besar..niat hati mmg nak cari jubah untuk akad nikah(skang aku mcm suka jubah...maybe sebab aku nak tutup kegumukkan aku kot)rasanya pkai jubah nampak sweet...lebih2 lagi kalo pkai shawl..lagilah gempaq....macam ARAB2 gitu..hahaha...pada korang baju mana yg aku patut beli untuk dipkai baca nikah nanti????tolonglah aku....bingunglah...nak beli semua bajet lari plak..hehehe...so kena pilih 1 je lah jawab nya...hahaha...TOLONG YE KORANG....SIAN AKUKAN...SEJAK AKHIR2NI HIDUP DGN KONFIUS JER..HEHEHE

No comments:

Post a Comment

luv u comment