JellyPages.com

Tuesday, June 8, 2010

oh tidak......4 bulanje lagi.....aku nak kahwin!!!

ika yang cantik
baju ika+shawl mmg meletoplah.....




ika & isk yg sama pandan.


oh........................tidak....saat macamni rasa nak jerit,nak pekik,nak bagi tahu semua org yang ade 4 bulan je lagi...untuk buat persiapan majlis kahwin.....sape nak kahwin....mak aku ker?adik akuker?abah akuker???(jangan sekali2 pikir ye mak & abah)atau aku sendiri tuan punya blog ni yang nak kahwen.....

ye!!!sudah tentu tuan punya blog ni lah yang nak kahwin....sebab tu dia macam tak betul AKA gile je...coz baru harini dia perasan ade 4 bulan je lagi sebelum tarikh 1 OKTOBER 2010....baru hari ni jugak dia tahu barang2 untuk majlis kahwin dia nanti banyak yg takde....PADAN MUKA KAU....HAHAHAHAHAHHAA (meh ramai2 gelakkan dia kuat2)...tulah suka sangat duduk dalam khayalan..dalam angan2.....sekarang baru kelam kabut.....

eh...macamnelah rupa muka aku masa kahwen nanti ek...macamnelah majlis aku nanti?berjalan macam yg aku rancang tak...sempurna ke??semua tu ade dalam kepala otak aku ni....aku nak majlis aku nanti jadi 1 kenangan yg paling manis dalam hidup aku...amik contoh kawan blog aku IKA RADIUSITE(penjual shawls yg glamer & cantikmolek tu)majlis kahwin IKA & ISK mmg sempurna..pendek kata tip top lah..meletoppppp.......cantik....dari kad kahwin,pelamin,baju semuanya sempurna(nyesallll tak pergi kalo tak dpt tgk live)...aku nak macam tu....majlis aku sempurna....aku cantik mcm IKA....aku ayu macam IKA...baju aku meletop mcm baju IKA...semualah macam IKA.....tapi bolehker??dapatker???duit dah banyak berabih ni.....aghhhhh!!!!jerit lagi biar hilang beban dalam kepala otak ko tu....(siankan bakal pengantin ni...)

aku mmg plan nak pkai SHAWL masa kahwin nanti...aku rasa SHAWL lebih sesuai dengan muka aku..(yelah ko ni...muka ko tu dah tembam....IKA tu muka kecik)tak kisahlah janji aku nak ikut citarasa aku....aku yg nak kahwinkan....pedulilah...suka hati akulah..hahahha......BAJU SANDING AKU NANTI DAH SIAP....mak andam akupun dah mms gambar baju tu...tapikan...yg tak syoknye...aku macam tak suka &tak puas hatije dengan baju tu(aku lom tgk secara live lagi)nampak macam buruk jer baju tu.....tggu aku balik PAHANG nanti aku upload pic dekat blog oky...korang tolong nilai untuk aku oky.....sebab aku skang macam dah ting tong....sebelum bertambah merepek..baik aku stop sini dulu.....huhuhuhu SEMUA ORANG NAK KAHWIN MACAM YG AKU RASA INI KER EK???

P/S:GAMBAR2 IKA TU AKU AMIK DEKAT BLOG IKA & FACEBOOK IKA...UNTUK RUJUKAN AKU....CANTIK KAN......JELOUSLAHHHHHH IKA......




No comments:

Post a Comment

luv u comment