JellyPages.com

Sunday, June 6, 2010

Rindu Yg tlh TerUBAT......

.......sweet memori........
........ bakal pelumba kereta......

.....aksi malu utk di ambil gambar...hehehe.....


......my little laling.....



Memang best weekend aku mingguni ....setelah lama tak jumpa my little laling AKA buah hati pengarang jantung aku tu akhirnya pada tarikh keramat 5 JUNE 2010 kami bertemu& bersua muka....yahoooo....aku sangat teruja+berdebor+takut+seronok=same mcm nak kuar firts date dengan MR KAMPUT aku dulu..hahahahaha.....(bkn aku poyo tau tapi tulah yg aku rasa sebelum jumpa LALING aku tu)
first aku jumpa LALING aku tu...dia buat muka malu2 kucing & senyum tersipu2 bila nampak aku...bila aku suruh salam dia salam....emm.....tu tandanya dia still ingat aku.....tapikan bila aku nak dukung je dia..terus taknak.....coz dia dah terpandang 1 makhluk yg ada tanduk besar+berwarna merah=BERNAMA NURUL AINA@ NANA...hehehehhe....lepas tu langsung berkepit dekat mummy dia....tak mau tunjuk muka pada aku....(tapi still sempat jeling2 NANA)....maybe dia still ingat yg NANA dulu selalu nyakat diakot...hahahaha....potong betul lah MAKHLUK TU KAN AYYAN....KACAU DATE KITAKAN....KAN...KAN...KAN....
Aku pun mulalah pikir mcamne nak buat LALING aku tu borak+cakap+dan tengok aku....nasiblah aku ade beli present pada AYYAN..so dengan MENDA ALAH tu lah...aku pikat AYYAN mesra dgn aku dan lupakan pasai MAKHLUK ASING yg dia nampak tu...alhamdullilah dia oky...dan boleh duduk baby chair dekat sebelah aku......(still takut2 tapi pastu oky)....memang best coz LALING aku tu suka ape yg aku beli utk dia....sangat2 bestlah coz dapat n jumpa org yg selama ni aku rindu....dapat cium dia sepuas hati aku....dapat tgk dia live depan mata...AYYAN skang bertambah kurus...nampak tinggi+panjang sangat....tapi sangat2 comel dengan rambut ala2 HELMET + NOH HUJAN(fesyen rambut aku adik beradik masa kecik yg mak aku suka sangat buat. sampaikan kawan aku penah ckp adik beradik aku masa kecik rambut mcm helmet hahahaha)
aku jumpa AYYAN dekat PAK LONG KOPITIAM at SHAHALAM MALL.....makanan dekat situ mmg bestlah....first time dtg situ...lepas ni akan jadi tempat dating aku dengan AYYAN lah..hehehe....thanks 4 mummy & papa AYYAN coz belanje makan...(lepas ni giliran saya plak ek....)okylah aku nak buat kesimpulan story pasai aku jumpa buah hati aku ni...sebab nak tulis banyak2 untuk bgtau korang tentang perasaan happy aku ni ade MAKHLUK yg AYYAN takut tu ajak aku kuar...so aku buat kesimpulanjelah ek......
1- buah hati aku tu sangat2lah comel.....aku suka imej baru dia tu..hahaha
2- LALING aku tu still ingat aku lagi....coz aku tgk dari dia kiss aku,senyum malu
bila nampak aku....tu tanda POSITIF lah pada aku...sebab aku tahu mcmne
perangai dia bila dia tak kenal org..hehehe
3- aku sangat2 happy +sangat teruja+=macam nak lompat je dekat shah alam
mall tu je sebab seronok dapat jumpa org yg aku rindu sangat....
4- yg aku tahu skang skang aku terlalu gembira....lepas ni kalo jumpa AYYAN aku
akan bawa plak MAKHLUK ASING yg sorang lagi(MR KAMPUT AKULAH)
komfem AYYAN lgsg tak mahu tgk aku nanti..hahahhaha...
5-lepas ni aktiviti jumpa AYYAn aku akan jadikan aktiviti WAJIB dlm hidup aku.
p/s: tulisan kali ni berwarna warni sebab macam tulah perasaan aku skang ni..hahahhaa.....

No comments:

Post a Comment

luv u comment