JellyPages.com

Saturday, June 12, 2010

SCHOOL HOLIDAY episod 2!!!

.......muka mak ngan adik yg penat.......
....poing lps makan..hehhe..
.....anak manja yg demam....
....anak manja mak.......
.....time melawat.....sian afiq asyik masuk wadjer..
.....mee goreng time......
.....bosan 1 hr ddk hospital......
.....nuzul afiq alban.....

setelah lama aku nak story sambungan cite weekend aku episod 2 baru harini aku dapat upload dan story dekat korang...bukan apa komputer dekat umah abah aku ni buat hal...laptop plak tetibaje tak boleh nak guna intenet....macam berpakat plak dua2 nak buat halkan....

memandangkan aku cuti lama 2 minggu dekat umah so mmg banyaklah citer2 yg aku nak share dekat korang...ni masa adik lelaki aku NUZUL masuk wad gara2 demam panas terlampau...aku rasa dah kerap jugaklah adik akuni ddk wad..dia mmg sebiji abah aku tu,kalo demam sangat2 lah teruk...muntah2 dan panas yg sangat2 terlampau...tapi alhamdullilah bukan disebabkan denggi atau H1n1....tapi hanya demam panasje....

aku dengan mak terpaksa amik giliran jaga si NARUTO ni waktu pagi...sebab malam abah yg jaga si NARUTO ni..memandangkan abah keje pagi tu,so aku dgn mak pagi2 lagi dah terpacak dekat hospital...shift kitaorg sampailah petang coz terpaksa tgu abah balik dan datang hospital...memang penat sebab dari pagi asik terpacakjer di hospital tu sampailah petang...abis 1 hospital RAUB tu aku pusing...pergh!!!bosan tak ingat...semua plan yg aku rancang utuk buat masa cuti ni tak dapat dilaksanakan sebab SI NARUTO tu masuk wad..hehehehe...

No comments:

Post a Comment

luv u comment