JellyPages.com

Wednesday, June 16, 2010

SCHOOL HOLIDAY episod 3!!!

......posing atas katil si naruto.....
....layan fb beramai2....
................muka aku yg gumuk.......
........on9 fb di luar wad.....

ini hari ke dua SI Naruto DI wad....tapi kali ni hari yg kedua ramai sikit pengikutnya...aku tak pergi dengan mak dan adik jer..tapi NANA & MIRA pun join sekali..yg paling best kitaorg bawak skali laptop.hahahaha..(tak mahu da tawaf hospital mcm hari pertama)

macam hari yang pertama pagi2 lagi memang dah terpacak di hospital..abah seperti biasa pagi je balik umah so,giliran kami plak yang jaga NARUTO...hari yang ke 2 ni WAN aku datang nak melawat cucu dia yg asyik ddk hospital tu jer...so,meriahlah sikit sebab ramai family berkumpul tengok SI NARUTO tukan...

disebabkan WAN datang melawat NARUTO jadi abah dah pesan awal2 untuk hantar WAN balik sampai ke bus stop...kitaorang apa lagi amiklah kesempatan untuk ronda2 BANDAR RAUB....tinggallah mak menjaga SI NARUTO sorang2.hehehe...lama jugalah masa diperabihkan di bandar sampailah dah nak habis waktu melawat kat wad tu baru kitaorg balik ke hospital...time tu muka mak tak payah cakaplah..bengang+tension..coz rupanya si naruto tu dah boleh kuar wad.....alhamdulilah setelah 2 hari berkampung di hospital akhirnya NARUTO dibenarkan pulang ke rumah...sangat2 happy coz tak payah lagi bangun pagi2 dan melepak di hospital lama2....huhuu

No comments:

Post a Comment

luv u comment