JellyPages.com

Thursday, June 24, 2010

YE!YE!shawls kahwen dah ada...

TERUJA+EXCITED+HAPPY...semuanyalah...mmg sangat suka...1 hari aku senyum sambil berangan2jer...nak tahu sebab ape?sebabnya IDAMAN & IMPIAN aku nak pkai SHAWL masa kahwen akan terlaksana...dapatlah aku melaram macam IKA RADIUSITE waktu wedding aku nanti...sukalah...suka sangat..sangat2lah saya suka..hehehe...
sebelum wedding IKA RADIUSITE puas aku cari & pikir manalah aku nak dapatkan shawl...pernah aku tgk dekat ARIANI..masyaallah mahalnye tuhan jer yg tahu...masa tu mmg aku dah plan kalo tak jumpa komfem aku beli jugak...tapikan nasiblah si IKA tu kahwen dulu so senang sikit kerja aku nak dapatkan shawl untuk pakai masa kahwen nanti...sukalah....hehehe
korang nak tahu aku dapat dekat ner shawl tu...aku dapat pada IKA lah..mana lg....dah tentu IKA tu jual shawl so dengan dialah aku beli..hehehe....ini jugak firts time aku beli & shopping melalui intenet...mmg aku takut gakmula2 tu..yelah takut tak sampai dgn selamat barang tu pada aku,takut kena tipu...(maap ika bkn tak caya ika tapi perasan first time beli brg on9 hehehe)tapikan...semua tu lenyap bila barang yg aku order sampai dengan selamatnya di tangan aku...yeyeye!!suke..suke..suke...
kalo korang nak tgk shawl tu..tgulah aku kahwen nanti....tgu ek..3 bulanjer lagi..hehe...tak mau lah upload dekat sini..dah banyak rahsia telah terbocor..so,skang aku nak rahsia dulu..hahaha...siankan kat korang...lebih2 kesian dekat my bff YANA RAMli yg nak tgk rupa shawl tu,siap suruh aku upload kat blog lg..(tgu aku kahwen ye na...hehe)lepas ni mmg aku akan selalu order shawl dekat ikalah...sebab shawl pada IKA ni lain pada yg lain dan kualiti kain shawl tu sangat2lah bagus....em korang JOM KITA BELI SHAWL pada IKA beramai2..kita kayakan IKA & ISK tu...hahahaha...IKA THANKS DEAR...SANGAT2 PUAS HATI ....

No comments:

Post a Comment

luv u comment