JellyPages.com

Thursday, July 22, 2010

akuke bakal pengantin yg stress?????

....pic yg menunjukkan stress+tension terlampau.hehehe...


harini ada 70 hari je lagi untuk sampai ke 1 hb 10 2010....tolak,darab ,bahagi 70 haritu=2 bulan lbh sikit je lagi....oh!tidak....sangat2 singkat dan pantas masa berlalu...lebih2 lagi tak lama lagi RAMADHAN nak menjelma so makin dekatlah dgn tarikh keramat tukan.....

.

.

.

.

.

.

.


Stress+tension????yup & yes lah jawapannya..sebab sekarang aku mmg dalam mood,situasi yg mcm tu....org kata kalo stress+tension kita ni cepat nampak tua...pada aakulah skang lantaklah nak nampak tua ke ape...yg aku tahu aku mmg sejak akhirni aku selalu stress+tension....kesian kan dekat aku....aku pun kalo boleh takmahu hidup dlm keadaan stress lbh2 tension....pening oooo kepala.....mcm2 hal nak kena pikir....ade je yg buat aku ni boleh jadi stress....harap2lah takde sampai masuk TAMPOI...kang kenalah tukar tajuk entry.."AKU KE BAKAL PENGANTIN YG GILA" plak..HAHAHAA

.

.

.

.

.

.

nak bersihkan "HOME"aku nipun tak de mood...kepala hotak ni mcm ade je magnet yg melekat...magnet yg dah tertulis "ko kena stress+tension selalu"...u oall...pleseeeeeee amiklah MAGNET yg ade melekat dlm kepala hotak akuni...amiklah...aku bg free je...mcm ne nak hilangkan stress ek....kena pergi CUTI2 MALAYSIA ke????tapikan skang aku mmg asik ingat nak pergi tgk sawah padije....maybe aku terlampau stress yg aku ingat & bayangkan bila tgk sawah aku leh cuci otak aku ni....susah2 sgt nanti amik clorox jelah rendam otak biar segala tekanan hilang...bolehker?????nak try lah buat pas ni.....hahhahahaa

.

.

.

.

.

.

sekarang aku dok pikir pasal WEDDING je...makin dekat nak kahwen makin serabut plak kepala hotak...mcm kawan aku bgtahu pas kahwen....hilang semua masalah....tak tahulah iyeke tak?tgu jelah masa aku selamat kahwen nanti...baru aku tahu kebenarannyakan...yg penting skang aku kena cari ubat untuk cuci2 otak aku ni dari MAGNET stress+tension yg melekat tu...uoall ada petua tak???sharelah gojes2 sekalian...sian kat aku ni....BAKAL PENGANTIN YG STRESS...huhuhu




3 comments:

  1. lawak lar bakal perantin ni...
    sabo beb...
    klu nk di ikutkan, mmg sumenye X kene...

    cam aku.. wat cool jer.

    ReplyDelete
  2. yana:tulah pasai..mr kamput aku cool je..mcm takde perasan nak kahwen...aku plak yg lebih2 stress..mcm aku plak yg nak baca nikah..salam tngan tok kadi.hahaha

    ReplyDelete
  3. sume org ader perasaan cam ko da...
    lagi nak dekat date, lgko rase macam2...
    try cool jerk...

    ReplyDelete

luv u comment