JellyPages.com

Wednesday, July 28, 2010

DATING bunga2 CHENTA with KAMPUT!!!


DAH lama nak upload pic DATING BUNGA2 CINTA dgn MR KAMPUT di ICTY...tapi skang baru dapat upload...sebabnya nak tahu tak???ni ENCIK BERUKBAND MAXIS sgt2 ting tong sejak akhir ni lah...bila nak upload pic...sangat lembab mcm itu ENCIK SIPUT lah....huhhuhu..untuk upload 5 keping pic ni pun punyalah susah...ENCIK BERUKBAND MAXIS...kamu mahu kena POTONG ke?????sejak2 akhir ni kenapa kamu sangat lembap???bulan2 bayar ape perkhidmatan kamu tu...adoyai!!!!takpe bg peluang sampai ujung bulan 8 ye ENCIK BERUKBAND MAXIS kalo tidak nyah kamu dari hidup aku..heheeee

ok uoall,story psal DATING BUNGA2 CHENTA DI ICTY ni...aku mmg dah lama ajak MR kamput ke icty..bukan takpernah pergi....pernahpun....cuma lompernah dating2 dgn MR KAMPUT kat situ..dan yg paling penting MR KAMPUT tak pernah ke situ..siannnkan....so,setelah 1000x asyik cancel je..so,mlm minggu yg lepas(24 hb 07 2010)impian nak ke sana tercapai.....

dulu aku pernah ke ICTY dgn  adik2 aku..waktu ICTY tu tak meriah sangat..banyak lampu yg rosak dan tak berfungsi..tapi bila pergi dgn mr kamput ICTY dah berubah....patutlah parkingpun dah kena bayar RM 2....mcm2 adalah...dinosour pun ada tahu.hehehe...yg tak bestnye..bila dekat je sikit nakbergambar dgn lampu2 kat situ..mulalah ader ABG2 YG MENIUPKAN WISEL dgn kuat...tak best langsung....nak posing ala2 modelpun susah....apalah salah bg peluang duduk dekat sikit....kalo yg cuba buat jahat barulah tiupkan wisel tu....entahlah maybe ABG2 WISEl tu mmg nak sangat jadi PENGADIL BOLA kot..tu yg dok asyik tiu wiseljer....uoall yg tak pernah ke ICTY aku syorkan pergilah bawak family jln2 kat situ......tapi tempat tu mmg tak sesuai untuk anak2 kecik(baby-3 thn)coz dah mlm kat situ mcm tak elok je untuk budak2 kan....kalo mak bapak yg nak jugak ke ICTY ape kata tinggalkan anak2 uoall tu kat umh nenek ke,umh mak ke,takpun umh mak mentua masing...uoall cakaplah"NAK DATING BUNGA CINTA2 "komfem ramai yg sudi jaga anak2 uoall tu.hehehee......okylah layanlah pic aku kat ICTY tu...tu je yg dapat upload....pic yg lain tu simpan je dalam kamera coz ENCIK BERUKBAND SGT JELOUS NAK UPLOAD BANYAK2 GAMBAR.maybe sebab dia tak dapat bergambar dgn ENCIK DINOSOUR kot.hehheheee

No comments:

Post a Comment

luv u comment