JellyPages.com

Friday, July 23, 2010

MENGHITUNG HARI,DETIK,MASA,WAKTU,SAAT....lalalalala...

GAMBAR MENUNJUKKAN KESENGALAN SEORG BUDAK


  MENGHITUNG HARI???alah macam lagu KRISDAYANTi nyanyi tulah...tapi  aku bukan nak story pasal lagu tu....kalo pasallagu tu uoall boleh tgk kat 4 shared,youtube takpun beli je cd KRISDAYANTI tukan lagi senang boleh dengar setiap masa...hehehee....disebabkan ni "HOME" aku..so aku akan story+gosip2 cite aku sendirilah..wah..wah...wah...terover ENTERPREM nampak ko ni....skang ni aku mmg tengah ddk menghitung hari....uoall try+test+teka lah......mesti dah tahu jawapannyakan...yup betul....MENGHITUNG HARI UTK MENJADI PUAN NURUL HANIDA,ISTERI KEPADA NURMAN NORDIN,bila tu???ade 2 bulan lebih je lagi.....em....dah dekat dah rupanya....tapikan......tetibeje aku rasa mcm ada suara tgh tanya aku n ajak berbual...so jomlah layan perbualan aku dgn "ORG" tu ye!!!!

.
.
.
.
HAKU: ko tgh menghitung hari ke nak kahwen??suka ke??mesti excitedkan?

AKU: YUP!...memang aku nak kahwen rasa tak sabarje..mcm nak bawak larije Kamput aku tu..(gatainya)

HAKU: bagus benor ko ni..GATAIKAN..MERENYAM...KO ke yg nak pinang KAMPUT ko tu?ko ni aku tgk mcm GEDIKZS2 GIRL plak...controllah ayu sikit..

AKU: EH!!yelah...tak malukan aku ni...sorry2...ko nak inteview aku aper hah??cepat sementara aku ada masa free ni...

HAKU: OH YA!!haku nak tanya ko ddk sibuk menghitung hari ni?/persiapan macam ne??dah settle??duit kahwen dah cukup?barang dah lengkap??ko dah bersediake nak jadi isteri?

AKU: ENCIK HAKU,utk pengetahuan kolah...aku ni mmg dah sedia dari dulu nak jadi isteri...zahir & batin tahu...ko jgn pndang aku ni sebelah mata..aku ni CALON ISTERI SOLEHAH tahu...(berlagak gile minah ni)hah,semua persiapan kahwen aku dah lengkap...duit,barang,baju....dah settle...borang nikah pun aku dah tulis..so skang aku mmg sesuailah untuk menghitung harije..ko jgn nak sibuk2 hal aku...

HAKU: Jgnlah marah aku cuma nak tahuje...sebab aku rasa ko ade lupa menda yg penting...aku rasa ko tak layak utk menghitung hari...

AKU: ENCIK HAKU,ko ni pesal...nak perlekehkan aku??aku cakap semua aku dah settlekan...awl bulan 8 ni aku nak buat ujian HIV..pastu pergi hantar borang nikah kat PAHANG..so settlelah...ko ni dengkikan sebab ko tak laku...

HAKU: aku bukan nak perlekehkan ko,tapikan aku rasa ko buat ujian HIV pun komfem borang nikah ko tak diterima..walaupun persiapan ko dah settle..ko tetap takboleh kahwen...ade menda ptg ko tak ade???percayalah ckp aku..mesti ko lupa...

AKU: ape dia????terus terangjelah..aku dah takde masa nk layan ko ni..

HAKU: KURSUS KAHWEN...ko tak pergi lagikan....so ko tak layak nak MENGHITUNG HARI....hahahahahaha....PADAN MUKA KO....

AKU: IYELAH encik HAKU..aku terlupa...ops!!!!taklayaklah aku utk MENGHITUNG HARIKAN :(...EH...tapi ko ni saper???mcm ne ko tahu??

HAKU:aku adalah KAU...diri kau Yg sengal tu...sebab 2 aku tahu...hahahaa..PADAN MUKA KO....

.
.
.
.
.
.
betullah cakap ENCIK HAKU tukan..aku ni TAK LAYAKutk MENGHITUNG HARI..sebab aku BLOM AMIK KURSUS KAHWEN lagi..siannya aku..pas ni aku akan cepat2 ke MAIS untukdaftar KURSUS KAHWEN...mendayg paling penting aku lupa..tulah magnet "STRESS+TENSION"dah melekat dlm kepala hotak..sampaikan tak boleh pikir dgn waras...aku mmg tak layak untuk MENGHITUNG HARI menjadi isteri MR KAMPUT ku..yg aku layak skang...MENGHITUNG WAKTU,MASA,DETIK,SAAT untuk sampai ke pukul 5 petang...sebab skang ni aku ddk disekolah sorang2 menunggu MR KAMPUT ku dtg amik....itulah yg aku layak buat masa ni..huhuhuhu...sangat kesiankan diri sendiri..padan muka ko NURUL HANIDA..ngeeeeee :)akuke yg tintong?????






4 comments:

  1. hitung jgn X hitung...
    ko jgn la stress sgt...
    wat biase jer...

    ReplyDelete
  2. yana:yup aku try untuk mencoolkan diri aku..hehehe..skang dah berjaya sikit...maybe kena makan..aiskrim MAT cool banyak2 kot baru bleh.hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahahahah..
    Mat COOL sekerim...
    betol3...

    mmg lah rase stress, byk mende kne PK..
    org lelaki ni maintain je...

    ReplyDelete
  4. hehehe...maybelah kot...buat2 maintainjer padahal takut hahaa

    ReplyDelete

luv u comment