JellyPages.com

Sunday, July 11, 2010

MENZIARAHI baby NANA at WORKSHOP

.....kamput ku dengan bakal adik ipar ku....
...baby nana yg cedera parah..hehehe


.....nana disamping baby nye..siannyer..hehehe.....


...ngeeeeee..posing with baby nana.....


.....baru perasan kamputku memakai selipar jepun.hehehe.....


JUMAAT 9 HB JULAI 2010...aku teman nana dgn MR kamput & kecik (bakal adik ipar aku)ke workshop untuk uruskan BABY nana tu....pagi2 dah bangun awal coz takut urusan tu selesai lambat lagipun ENCIK KAMPUT ku nak masuk keje half day..so kenalah secepat yg mungkin takut ada org yg ngamuk nanti..hehehe
workshop tempat BABY nana tu tinggal buat sementara waktu skang sangatlah jauh(ayat macam real manusiaje kan..hehe)area nak pergi PELABUHAN KLANG...alhamdulilah dapat jumpa tempat tu...urusan pun tak lama..so kamipun pergilah melawat BABY NANA tu..(sian dia tgl panas2 kat situ.hehe)
dekat tempat tu macam2 jenis kereta ada tahu....lagi teruk dari BABY NANA tu....ngeri kalo tengok...mengikut cakap abang yg uruskan BABY NANA tu keta yg berdepan dengan BABY NANA tu semua tuan punya keta tu dah meninggal...tapikan keadaanya mmg sangat2lah menyeramkan....dah tak mcm rupa keta..dah macam roti canai+kertas yg direnyuk2 tahu..so,banyangkanlah nasib pemandu atau penumpangnye uoall...ngerikan....sampaikan aku balik dari tempat tu demam 2 hari jugaklah...nak tido terbayang2 je kereta dkat tempat tu...BABY NANA terpaksalah tgl situ 1 bulan kot..sampai urusan insuran selesai...harap2 lepas ni janganlah ada terjadi perkara2 mcm ni pada org2 yg aku syang...uoall semua hati2 bila memandu oky...

No comments:

Post a Comment

luv u comment