JellyPages.com

Thursday, July 8, 2010

YA allah!!! AMPUNKAN DOSA KAMI...

.......keta yg kena langgar....


.....rupa BABY nana yg teruk.....















harinikan...8 HB JULAI2010...ada 1 tragedi yg jadi pada family aku.....lebih2 lagi pada diri aku sekalilah....semalam 7 hb 7 2010 aku telah tgk secara live depan mata aku sendiri parents my student kena ragut dan hilang RM 40000 sekelipmata..sangat2 fobia dan trauma....sampaikan aku nak balik takut dan
risau bila nampak motor lalu..(coz yg tukang ragut tu naik moto)...harini plak sekali lagi aku TRAUMA & FOBIA bila adik aku sendiri exciden....
korang tengoklah sendiri mcm ne rupa keta nana..terukkan??alhamdullilah nana takde ape2...tapi kereta dia mmg sangat2lah memeningkan kepala dengan keadaan kereta tu....nasiblah tuan punya keta yg nana langgar tu sangat2lah baik hati...tak mintak 1senpun bayar dari nana..so masing2 klim insuran....nana masa tu baru balik dari klinik coz dia sakit mata...tak sangka plak nak kuar simpang ada kereta...apa lagi terus langgar....masa aku dapat msg dari nana terus air mata aku jatuh sebab sgt2lah risau...nasiblah MR KAMPUT aku mc gara2 tgk bola sampai pagi..so ada yg boleh diharapkan...
entahlah..skang macam2 dugaan yg aku terima...banyak sangat dosa aku agaknya...ataupun sebab nak kahwin ni macam2 dugaan allah tu bagi dekat aku(walaupun tak kena pada aku tapi tu tetap family aku kan)harap2 lepas ni janganlah ada malapetaka lagi yg menimpa aku & family serta tunang aku tu...mintak jauhkanlah....tak sanggup lagi nak pikul beban yg semakin berat ni....amin ya robal alamin.....AMPUNKAN DOSA KAMI YA ALLAH YA TUHANKU......

No comments:

Post a Comment

luv u comment