JellyPages.com

Saturday, August 14, 2010

aktiviti MENGHILANGKAn mengantuk!!!


harinikan dah hari ke 3 umat islam berpuasa..alhamdullilah aku masih lagi di beri ruang untuk berpuasa dengan sempurna..harap2 bolehlah aku abiskan puasa tahun ni dengan penuh ek..tapi bolehker kan???hehehehe...tapikan semenjak puasani aku telah mengalami masalah menagntuk yg tersangatlah tak dapat dibendung...mmg kronik sampaikan matani langsung tak dapat di buka bila berada di dalam kelas....adooyai!!!sangat2 bahaye penyakit yg aku dapat di bulan puasani...maybe sebab mlm2 tido lambat pas tu kena bangun sahur dan bekerje so itulah sebabnye bila ke sekolah mata ala2 PENGUIN sepet kacukan cina+korea gitu...sangat2 buruk+hodoh+comot muka akulah.....wah....wah....wah....kalo uoall tgk komfem akan cakap akuni sangat2 selekeh AKA comot orgnya...oh tidak!!!!!SAYA BUKAN BUDAK COMOT tahu....SAYA ADALAH SEORANG BUDAK YG COMEL+CANTIK+ANGGUN=DISUKAI RAMAI.toooooooolonglah percaya!!!!hehehee

sebagai manusia yg kreatifkan aku telah mencuba pelbagai cara nak kembali normal dari sikap pranormal akutu...setelah mencuba pelbagai cara untuk menghilangkan PENYAKIT MENGANTUK aku tu akhirnya aku telah jumpa......best..best..best...misi berjaya tahu....anak2 murid aku kena mewarna 1 pic tentang sambutan kemerdekaan, so akupun join skali dok sibuk mewarna pic tu ala2 kanak2 ribena yg riang ria gitu....so,sebab sangat tekun mewarna PENYAKIT MENGANTUK akutu dapat dihapuskan dengan jayanya....TAHNIAH KEPADA DIRI SENDIRI..hehehe...so sekarang layan gelagat KANAK2 RIBENA GERGASI yg sibuk mewarna itu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kanak2 ribena yg riang
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sekali lagi nak interprem..sgt2 tak malu ni kanak2 ribena
.
.
.
.

.
.
.
.
hasil kerja KANAK2 RIBENA GERGASi...sila perhatikan pic BERBAJU KUNING...mcm penah lihat tapi dimana ya????ops..dah ingat....MANUSIA INI RUPANYA..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




ya!!inilah orgnya...KANAK2 RIBENA GERGASI...samakan dengan yg dlm lukisan...wah!!!sangat cute ini budak.heheee

No comments:

Post a Comment

luv u comment