JellyPages.com

Tuesday, August 17, 2010

BERBUKA puasa bersama SIDIA....


semalamkan 15 hb ogos puasa yg ke 6(cepatnya masa berlalu) aku telah berbuka puasa ngan org yg selamani aku rindui....anak aku tulah DAYYAn..mmg best sebab dapat hilangkan rindu  dekat buah hati akutu....kali ni aku bawak NANA,MIRA & kazen aku TIKAh utk samer2 berbuka puasa dan jumpa ANAK aka BUAH HATI akutulah....best...best....sebab AYYAn tak mcm first jumpa dulu...kalo mula2 jumpa dulu dia meragam..tgkmuka akupun taknak...tapikali ni oky sikit....bila suruh salam dia buat,bila mintak kiss pun dia nak....boleh sembang2 ngan aku...bila nak amik gambar boleh posing sambil tunjuk peacee(3 jari versi ayyan)walaupun ader sikit meragam tapi aku sgt suka bila jumpa dgn dia kali ni sebab dia mcm mesra sikit dgn aku mcm dulu2 gak....tu tandanya dia still ingat aku!!!!terharu sungguh mcm nak nangis.....best sebab mmg rindukan dia...yg tak bestnye bila jumpa dayyan ni,mesti lepas tu aku jadi tambah rindu dengan dia....balikje umh asyik teringat je dengan dialah....bahaya-bahaya sebab boleh ddk seseorang senyum sorang2 sebab teringat perangai buah hati aku ni....hehhehehe....lepas ni insyaallah aku akan jumpa lagi buah hati akutu....rinduuulah rasanya kalo dapat jumpahari2 kan best...mesti aderje menda nak di bualkan..hehehe...AYYAN cher sangat sayang AYYAN lah....ingat cher selalu ek sayang....oky skang masa untuk tengok aksi2 anak aku tu....comelkan....nomeikan...alahai!!!!geramnyelah ngan budak yg msukkan kacang dlm hidung ni.......
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
ni dia super hero yg aku beli untuk MY SUPER DUPER HERO
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

menu2 pilihan @ PAKLI KOPITIAM
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aksi MANUSIA yg kelaparan menahan lapar...cuba lihat pic wall dibelakang manusia ber3 itu...kuih gergasi tulah yg diorder oleh mereka..hahhaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aimar yg sporting...sanggup behentimain game bila cakap nak amik gambar.hehee..nana cakap mcm anak jepun....hehee..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ni dia SUPERHERO dgn aksi peace versi 3 fingers.haha
.
.
.
.
.
.
.
.
.

lagi sekali aksi peacee 3 fingers...nomeikan....



kat bawah ni plak salah satu PICTURE & aksi utk iklan UBAT NYANYUK cap ibu & anak...lihatlah muka & aksi perempuan yg memakai shawl purple tu....mukanya sangatlah kesian...sebiji macam muka org yg takmakan bertahun lamanye...sangat2 hodoh lagi jelik.....mungkin sebab kekenyangan selepas memakan NASI AYAM LEMON ataupun sebab manusia itu mmg spesis muka yg mcm tu...kesian...kesian....kesian....kenapalah semenjak ingin menjadi PENGANTIN manusia itu tidak lagi mahu menyolek muka nye sendiri....mungkin dia rasa dia sangat cantik bila berkeadaan macamtu....nasiblah si anak yg berdiri disebelahnya sangat  comei...dapatlah si perempuan jelik itu menumpang kecomelan si anak...memang layaklah PICTURE ini untuk iklan UBAT NYANYUK kerana si ibu tak ubah seperti seorang perempuan tua yg NYANYUK lg jelik sambil tersenyum menampakkan gigi taringnya...so apalagi...SILALAH DAPATKAN UBAT NYANYUK cap ibu & anak sekiranya anda semua mengalami masalah mental mcm perempuan memakai shawl purple itu ye......TARAAAAAAAAAAAAAA NILAH UBAT NYANYUK cap ibu & anak yg kni berada di pasaran
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
INILAH ubat nyanyuk cap ibu &anak....siannnn tgk si ibu dalam gambar tu..ish..ish....nyanyuk ke dia ek???

No comments:

Post a Comment

luv u comment