JellyPages.com

Friday, August 13, 2010

sehari sebelum RAMADHAN menjelma!!!!

nak story dekat uoall aktiviti aku ngan tentera2 aku sehari sebelum berpuasa....sorrylah lmbat nak share coz skang keje disekolah banyak sangat sampaikan bila balik umhjer hanya ingat bantal+tilamjer.hehehe...seperti biasa,konon2 esok dah start puasa so aperlagi window shoppinglah+makan2 sepuas hati...time tu plak nana tak kerje+my kazen tikah kelas blom start lagi so aperlagi jalan2lah jwbnyer..(mcmlah puasa tak leh mkn terus)tapikan namajer window shopping tapi tetap perabih duit beli barang2...terutama akulah..hehehehe.....yg paling best aku telah pun membeli baju untuk baca nikah nanti..siap dgn baju melayu utk MR KAMPUT lagi...bestkan aku ni.hehhee...lagilah best baju akad nikah kami nanti sebab warna pink.hahahaha...dapat jugak aku merasa memakai baju pink time kahwen nanti...hehehhee...so gojes2 sekalian..jom layan samer2 ek..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.






.

No comments:

Post a Comment

luv u comment