JellyPages.com

Sunday, September 19, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER!


KATEGORI: TULIS DIARI
 
entri kali ni mmg khas untuk BEN ASHAARI yang sangat sepotingggg pada aku...sejak akhir2 ni aku mmg boleh di katakan akan menjenguk blog incik BEN ni..(ni bukan ayat nak bodek incik ben ye..tapi ikhlas aku tak tipu)

buat incik BEN kalo tak keberatan  saya dengan rendah diri nak mintak incik BEN letakkan blog saya yang tak seberapa ni dalam list incik BEN ye..terima kasih banyak-banyak...dan kepada kawan2 yg sepotinggg mcm incik BEN pun saya harap sudilah letak blog saya ni kat blog list korang ye....terima kasih banyak,semoga allah jer yang dapat balas jasa baik korang pada saya si BAKAL PENGANTIN NI :)...

Incik Ben jangan risau blog saya ni sentiasa saya jaga sebab inilah tempat saya hilangkan stress tiap kali kepala saya mulai ting tong....ini jugalah rumah saya setiap kali suka dan duka mulai menguasai diri....sekali lagi TERIMA KASIH BANYAK2 INCIK BEN...:)





2 comments:

  1. salam..

    singgah dan follow jemput ke teratak amy ye n follow juga

    ReplyDelete

luv u comment