JellyPages.com

Monday, September 13, 2010

cerita di pagi 1 SYAWAL...

baru berpeluang nak cite pasal 1 SYAWAL..kali ni mmg aku betul2 sibuk..nak bukak blog ngan layan FB pun takde masa..sibuk di dapur,melayan tetamu dan yg paling buat aku jadi  kelam kabut menyiapkan barang2 untuk majlis aku ngan MR kamput nanti..harini dah raya ke 4 dah pun...harini jugak aku dah pun tercampak di SHAHALAm..semua org ddk kat kampung lagi..aku plak dah ada kat shahalam ni...bosan sungguhlah jadi anak perantau ni...tapi nak buat mcmne REZEKI YG ALLAH dah tentukan dkt aku kan..terima dgn redho jelah.. :)..tahun ni kan TAHUN TERAKHIR aku beraya dengan family sebagai ORG BUJANG @ single ladies...PERASAAN???sgt sedih bila salam ngan abah di pagi raya mohon maap...terasa begitu banyaknya dosa aku pada mak ngan abah aku ni...mmg rasa nye tahun nilah tahun yg buat aku terlalu sedih bila bersalam ngan mak ngan abah  sebabnya mana tahu kan  tahun depan aku akan balik ke rumah mak mentua plak...oh!!!tidak dapat bayangkan beraya tanpa FAmily..(air mata meleleh bila tulis entry ini)bolehker ek???SUASANA RAYA tahun ni??mcm tahun2 yg sudah jugak..sambut di kampung mak di TEMERLOH raya pertama,lepas tu balik umh wan di DONG plak.raya ke 2 dah ade di umah ABAH...meriah bila raya di umh ABAh sebab tahun ni mmg ramai yg datang beraya sampaikan aku takde masa utk berehat..org dtg tak behenti2...mcm kata ABAH semua yg dtg  ke rumah kita tu bawak rezeki pada kita...:)

tema colourful tahun ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pose otw ke kubur
.
.
.
.
.
.
.
.
mereka berlima mana aku ye??

No comments:

Post a Comment

luv u comment