JellyPages.com

Thursday, September 23, 2010

manusia oh manusia..

sekarang saya bersiaran lansung dari pekeliling kl..wah..wah....dah mcm wartawan tv3 plak rasanya.hehe.....nak tahu tak sebab apa aku berada di sini???sebabnya aku tgh tgu bas ke umh aku pukul 9.30 pagi...skang baru jam 8.30..dah dekat 1 jam aku melepak di pekeliling ni....ish!!dah nasib badan sebab aku di larang driver ke pahang...mak aku cakap darah tgh manis...lebih baik naik bas...skang tepaksalah aku ddk melepak menunggu bas..bosan...mmg aku benci bila bab tgu menungguni..kalo dulu zaman study2 bolehlahkan..skang dah keje ada keta sendiri..dah mls nak naik bas...lebih lagi time mcmnilah..ddk melanguk menunggu bas dtg...nasib ada intenet boleh lah aku bukak blog ngan facebook...sombong bangat kau ye....aduhhhh..aku bukanpe cuma dah lama tak rasa saat mcm ni.heheheh..maapkan aku ye..selamat hr raya incik bas..heheheh

No comments:

Post a Comment

luv u comment