JellyPages.com

Sunday, September 5, 2010

NASI ARAB punya citer!!!!

selamat berpuasa buat semua umat islamkat malaysia ni..tinggal beberapa hari lg je kita nak sambut hari raya aidilfitrikan....teruja????haku biasejer...sebab tahun ni baju raya hanya 1 pasang itupun aku dah tergatai pkai masa jumaat last sesi persekolahan haritu...hahahhaa...so, baju raya aku dah basilah sebab 1 sekolah dah tgk...hehehe....
semalamkan haku telah pun berbuka puasa dengan buah hati aku yg nomei tu dgn family ayyan...beza kali ni kami berbuka puasa bukan di restoran2 mcm selalu tu tapi lebih special dkat umah ayyan sendiri di bukit permai subang...ini firts time aku pergi umah ayyan....plan mula2 nana akan join skali tapi last2 nana ader tranning menari plak so,mummy ayyan pun dgn rela hati nak amik aku kat umah....menu berbuka puasa aku kali ni jeng...jeng..jeng..jeng...NASI ARAB+BANDUNG SODA....mmg bestlah.sebab dah lama aku ngidam nak makan nasi arab....tahun ni takde plak yg jual kat bazar uitm tu...nasiblah MUMMy AYYAn ni memahami  yg aku ngidam nak makan nasi arab so,dapat lah aku merasa kenikmatan NASI ARAB tu bulan puasa ni.....KAK HANIM thanks u very much ek.....lain kali belanje lagi..hahahaha..
ops!!!!!abis citer nasi arab ek seperti tajuk entry aku kali ni..hehheheehe....sebab sekrang aku nak citer pasal anak lelaki aku tu yg aku pimjam dr KAK HANIM & ABG AFZAL tu....hehehe...kali ni ANAK aku tu dah boleh mesra dengan aku mcm dulu2....best..leh dukung dia,leh borak2 ngan dia.leh main2 dia,leh peluk2 dia.leh cium2 dia....dan paling best bila boleh tgk gelagat + kenottylan dia depan mata aku sendiri....best...best..best.....tak tahu nak cakap mcmne best nyelah.....AYYAn pun boleh slumber ngan MiRA....kiranya tak takut2 lagilah...moga2 lepas ni kami dapat bersama mcm dulu lg amin.....sila lihat gambarajah di bwah ye bukti kemesraan kami berdua..
.
.
.
.
.
.
.
.
aksi inteprem terpaksa..
.
.
.
.
.
.
.

ayyan berkata"cher naik dekat belakang ye"
.
.
.
.
.
.

peace versi 3 jari lagi
.
.
.,
.
.
.
.

sebelum berlumba kita posing dulu....
.
.
.
.
.
.
.

inilah helmet bila saya bwk moto....hehee
.
.
.
.
.
.
.


sape berani lumba dgn saya hah???
.
.
.
.
.
.
ayyan bersama BIBIK mira from NEPAl.hehee
.
.
.
.
.
.
.
.

bibik MIRA bersama AIMAR...hehe.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
INI SAAT YG AKU RINDUKAN...GURAU aka GELETEK MANJA ayyan
.
.
.
.
.
.
.
.


No comments:

Post a Comment

luv u comment