JellyPages.com

Saturday, September 18, 2010

SAYA PUTERI NURUL HANIDA!!!

kemalasan dah semakin melanda skang ni...nak update cite2 dalam blog ni pun dah sangat2 malazzzzzzzzz....skang ni yg tahu nak zzzzzzzzzzz je....mmg terlampau kan BAKAL PENGANTIN PEREMPUAN ni??sejak berhari raya ni balik je kerja terus nak tido....banyak dah entry2 terperam yg picture2 nye dok peram jadi pekasam dalam kamera...mmg pemalas lah bakal bini mr kamput ni...hehehe
tetiba je harini nak cite pasai impian aku yg mmg dari dulu aku impikan...org-org omputih cakap SWEET DREAM lah..keh..keh...keh..harap uoall semua tolongggglah jangan muntah pink yer...tapi nilah kenyataan yg selama ni aku tak pernah bg tahu sape2 pun...hahahahaa
 
TARAAAAAAAA...(SILA JGN MUNTAH PINK YE)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
.
.
malulah...(tgk pipi i ni dah bertukar pink kaler gitu hehe)sebab angan2 aku dah terbongkar..keh..keh..keh...tapi betul uoall mmg ni lah impian aku dari dulu nak jadi puteri ala2 CINDERELLA,SNOW WHITE.....nak kahwen ngan PUTERA RAJA yg kacak,kaya...hidup bahagia selamanya...ish!!!maybe sebab terlebih menghayati citer2 dongeng nikan..atau aku ni mmg manusia spesis yg kuat berangan n mengada2..hehee..tak kisahlah,tapi tu lah impian aku...sebab tu aku namakan BLOG aku ni PRINCESS STORY sebab aku rasa yg aku ni seorang puteri walaupun dalam ic aku takde pun nama PUTERI tu..sendiri iktiraf dan bagi pangkat tu dekat diri sendiri.baguskan aku...hehhee...
 
oh!!!skang ni pun aku bakal nak jadi PUTERI pada PUTERA pujaan hati aku...TINGGAL 13 HR JE LAGI.dia bukan kaya raya,tapi emsem bergaya..hihihi...dan bukan jugak PUTERA yg naik kuda,yang pergi berjuang di medan perang..dia cuma insan biasa..insan yg hidup dalam kesederhanaan,insan yang telah berjaya mencuri hati PUTERI NURUL HANIDA INI..(aduh!!!i termalu lagilah)harap sang PUTERA dapat memberikan kebahagiaan kepada si PUTERI ini ye!!!ke bahagiaan dunia & akhirat..aminnnnn....oh!!!!sangat tidak sabar untuk menjadi PUTERI yg dari kecik aku impikan...walaupun hanya 2 hari dapat memakai mahkota di kepala itu sudah bermakna...yang penting dapat menjadi CINDERELLA,SNOW WHITE pada PUTERA PUJAAN hati selama-lamanya...:)..moga-moga aku dapat menjadi isteri dan PUTERI yg solehah seperti isteri para2 nabi..yg taat setia kepada PUTERA @SUAMINYA sendiri...aminnnnn ya robalalamin...



No comments:

Post a Comment

luv u comment