JellyPages.com

Tuesday, September 14, 2010

stress AKA tingtong kepalaku!!!


oh tidak!!!harini dah 14 hb september 2010...harini dah raya ke 5 rupanya..cepat nye masa berlalu..besok aku dah start ke sekolah semula...malas..malas...malas...dari kecik sampai lah dah nak masuk 27 tahun ni..aku asyik ke sekolah jer......cuma dalam suasana yg berbeza tapi still ke SEKOLAH jugak...hehehe...
kalo harini dah raya ke 5 ni bermakna ada 17 hari je lagi untuk sampai ke raya ke 22 hari @ 1 OKTOBER 2010 MERANGKAP majlis kahwen aku ngan KAMPUT.....

perasaan???sekarang aku berada dalam mood dan rupa yg macam ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

NILAH AKU SEKARANG...



dah nampakkan keadaan aku skang ni...mcm tulah...stress oooo...mcm di hempap batu besar kat kepala ni...ada sapa sudi tolong angkatkan batu tu tak??mcm2 kena pikir bila nak kahwen ni...patutlah penah ada kawan aku nak kahwen dr badan berisi jadi slim mengalahkan org tak makan 10 tahun..bila dia cakap kurus sebab stress nak kahwen  & bukan diet aku tak percaya...sekarang dah kena btg hidung aku sendiri baru aku tahu sengsara nya kalo nak kahwen ni...cuma aku still macam belon dan makin bertambah membesar jadi belon udara walaupun dlm keaddaan yg stress....hebatkan aku???hehehe...
bilalah semua ni berakhir....17 hari lagi mcm tak sanggup nak hadapi semua tulah....tulah gatal nak kahwen sangat..tapi mental tu lemah..skang padan muka aku kan..hehee...aku mcm nak ddk diam2 dalam peti ais jer ni untuk hilangkan stress aku ni........nak trylah...nanti aku bg tahu mcmne lepas kuar dlm peti ais oky..hilang ke tak stress aku ni...


No comments:

Post a Comment

luv u comment