JellyPages.com

Sunday, November 28, 2010

aku kah isteri yg pemalas itu???

dah lama tak upload blog..skang masa nak on9 mmg takde dlm kamus hidup akuni...bukan ape bila di sahkan prenen...penyakit M aku tu makin teruk plak...smpaikan semua menda aku jadi MALAS nak buat....
 
skang cuti sekolah lagilah makin teruk perangai MALAS aku ni....ddk umah tak kerje cuti sekolah 1 bulan lbh mmg bezano2lah aku punya perangai....asyik nak zzzzzzzzzzzzzz jer.....yang paling haru mandi pun malas.....sian mr kamput....nak masak lgsg tak boleh....coz bau je makanan mulalah loya2 nak muntah....

kalo dulu sblum prenen akulah manusia yg paling kuat melaram....nak kuar wajib cantik2...skangg nak kuar jgn haraplah aku nak pkai krim muka @` bedak....kadang2 aku tgkmuka aku kat cermin dah macam makcik2 pergi pasar jer..(makcik2 pun melawa pergi pasarkan)kalo mr kamput aku mmg yg kuat bergaya skang mcm tak sesuai plak bila kami kuar sama2..aku dah mcm makcik2 tua gitu..hehehe
 
entahlah..harap mr kamput bersabar ngan feel baru aku ni....ramai yg cakap ni semua sebab pembawakan baby dlm perut aku ni.........harap2 gitulah ye!!!!bukan sebab aku ni isteri yg pemalas ker???tidaaakkkkklah...sumpah aku ni isteri yg rajin sangat2...tak caye tanya mr kamput aku..hehehehe


No comments:

Post a Comment

luv u comment