JellyPages.com

Saturday, November 13, 2010

baby tak mahu mkn nasi....

mood oky hari ni,so amik peluang ngan mood yg baik ni search intenet....terpandanglah story kat beutifull nara tu yg bgtau  wife jimmy (pengacara af8 ) dah prenen 4 minggu...oh!!!tak silap aku jimmy ni kahwen sama tarikh ngan aku 1 oktober 2010..kiranya nanti usia anak kami samalah kan....alhamdulilah rezeki awl yg allah bg pada kami kan..tahniah untuk jimmy dan isteri.....(walaupun jimmy tu lom tentu baca ucapan tahniah dr aku ni kan.hehe)
katakan tidak pada nasi ye mummy & babah 



dah jarang2 aku citer kat blog nikan...oky hrni aku nak bgtahu yg skang aku tak suka makan nasi....maybe sebab baby aku ni yaang ala2 mat salleh gitu.haha....mula2 tu aku tak perasaan sgt ngan perubahan yg terbaru berlaku ni...tiap kali lps makan je nasi..mulalah aku rasa mcm nak muntah dan rasa nasi tu mcm melekat je di kerongkong aku ni...tu yang aku mula terpikir baby aku ni mesti ala-ala mat salleh gitu coz tak suka nasi..hehee...yang lebih haru nya...mr kamput aku yg sebelum ni mmg pencinta nasi & wajib makan nasi sekarang ni pun tak boleh nak makan nasi....mr kamput cakap dia skang selera nak makan yang jenis mee & pasta jer...oh!!!betulkan...baby aku ni ala2 org putih gitu..hahahaha
jadi nak bagi baby aku ni kenyang aku pun dah tak makan nasi...sebab kalo makan pun komfem akan bagi masalah pada aku kan...sekarang aku hanya makan roti,keutiaw & spageti....sebab makanan ni jer yang boleh bagi aku ni kenyang....mr kamput pun mmg skang dah sama selera ngan aku so takde masalahlah untuk aku masak dalam keadaan aku yang mabuk prenen ni.....






No comments:

Post a Comment

luv u comment