JellyPages.com

Monday, November 29, 2010

bila RINDU itu datang lagi!!!

aduh!!!!sblum ni boleh sabar....tgk gambar jer utk hilangkan rindu..tapi hr ni kan,mcm tak boleh di tahan 2 lagi....rindu plak kat anak ke sayangan aku ni....dah lama tak jumpa...seingat aku last jumpa masabulan puasa..aku pergi bukak puasa kat umah dia..lepas tu pas raya aku sibuk ngan persiapan kahwen....masa kahwen aku si dia  kesayangan aku tu takdapat datang sebab kena virus chicken pop...lepas tu plan nak jumpa tapi asyik cancel jer coz kesihatan aku yg tak berapa sihat...skang lagilah teruk pas sah prenen mabuk terlampau smpaikan aku jadi fobia nak naik keta & jalan ronda2 shahalam ni....kesimpulannya last aku jumpa dia bulan 9 hr tu...skang dah nak masuk disember pun dah..maknanya dah 3 bulan tak jumpa..patutlah rindu....oh!!!!anak ku sayang dayyan ahmad teacher rindu ayyan sangat2...

harap ayyan pun rindu & ingat kat teacher lagilah....mcm ne lah ayyan skang ni ye..mesti tambah emsem kan...miss u lah sayang.....bilalah dapat jumpa nikan....harap2 adik dlm perut tacher ni comel,pandai mcm abg ayyan dia ni ek....DAYYAN AHMAD.....TEACHER SYG SGT KAT AYYAN...RINDU BANGAT SAMA KAMU....ayyan TETAP SELAMANYE DI HATI TEACHER NI...LOVE & MISSU SO MUCH MY LITTLE SUN SHINE....MUAHHHHHHHHH.................




1 comment:

  1. http://kraftanganpendidikankhas.blogspot.com/2010/12/blog-larian_08.html
    jom serta blog larian, tmbh trafik scr percuma

    ReplyDelete

luv u comment