JellyPages.com

Wednesday, December 29, 2010

terima kasih sayangku!!!!terima kasih suamiku...

oh!!!hr ni masuk hr ke 4 perut meragam....alhamdulilah skang kesihatan dah beransur sihat yang tinggal loya&mual2 di tekak yg blom berkurangan.....risau....of course sbg mummy to be,mmg kerisauan melande lbh2 lagi melibatkan anggota badan yg sakit tu TMPT TGL BABY....ya allah!!!jgnlah anak dlm kandungan ku ini kena tempias nye....sihat & sempurnakanlah dia lahir ke dunia ini...aminnnnnnn

kesian betul bila sakit melanda....bukan saja kesian dekat BABY dlm perut....sian jugak dekat BABAH dia...terpaksa jaga mummy yang asyik merenget dan menangis bila sakit.....BABY nak tahu tak....kesian sungguh mummy dengan babah....babah jaga mummy bila mummy sakit....babah kena cuci kain sendiri sejak mummy sakit ni....dan yg paling mummy kesian..tidor babah asyik terganggu dan babah kurang rehat....kena kerje lagi....cari duit utuk kita...balik umah kena jaga mummy plak....dgn perut yg lapar sbb mummy tak larat nak masak...babah yg penat balik kerje kena masakkan bubur utk mummy dan BABY...mummy harap sgt,kalo baby lahir nanti....baby kena sayangkan babah mcm ne mummy terlalu sygkan babah,baby kena hormatkan babah mcm mummy hormatkan babah....babahlah kebanggaan mummy jadi mummy nak baby berbangga punya ayah mcm babah....walaupun baby masih kecik dlm perut mummy ni...tapi itu yg selalu mummy cakap dengan baby tiap kali tgk wajah babah time tidokan...mummy harap sampai bila2 baby akan ingat ape yg mummy ckpkan pada baby wahai anak mummy yang mummy sayangi....mummy tak dapat bayangkan kalo babah takde....apelah jadi ngan mummy....takde sape yg nak amik peduli dgn keadaan mummy!!!

kalo inilah pengorbanan yg perlu mummy lakukan untuk lihat baby lahir dengan sihat,selamat & comel...mummy terime..biarlah mummy yg tanggung sakitnye....asalkan anak yg mummy & babah sayang dan tgu saat kelahirannya selamat lahir ke dunia ni dengan sihat dan cukup sifatnye....ya allah!!!!jgnlah kau hukum anak dlm kandungan hamba mu ini..atas segala dosa2 yang telah aku lakukan....lahirkanlah dia ke dunia ini dengan sempurna,cukup sifatnya,sihat tubuh badannye....biarlah dia bakal menjadi anak yg soleh & solehah kepada kedua ibu bapanya nanti...amin yarobalalamin.......


No comments:

Post a Comment

luv u comment