Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

TOSEI...OH TOSEI!!!

hrni masuk hari ke 3 BABAH sarapan dengan TOSEI....hehe...sebelumni mmg mummy dgn babah tak pernah makan atau terpikir nak try makanan kaum INDIA NI...tapi weekend hr tu bila babah ajak mummy sarapan di kedai mamak terus mummy terpikir nak try ORDER TOSEI...akibatnya SKANG babah PLAK YG TERMENGIDAM TOSEI smpaikan pagi & ptg nak mkn TOSEI..hehehe 
bukan mummy tak nak mengaku yg mummy pun dah MULA JATUH CINTA dgn TOSEI...cuma babah plak skang terover dos minat sama TOSEI.hehehe...tapi mmg tak di nafikan TOSEI dkt AMIR CORNER tu meletop....cuma mummy taknak bg babah mkn kerap sgt..takut babah yg emsem ala2 FARID KAMIL(ish!!geli mummy nak tulis sbnrnya heehe)akan jadi mcm AFDLIN SHAUKI yg comel gebu tu.hahaha...nanti org ramai konfius plak MUMMY @BABAH YG PRENEN...kalo perut BABAH dah boroi mcm MUMMY gara2 mkn tosei berlebihan..hahahaha...
yang paling penting sangat MUMMY harap anak MUMMY BAKAL LAHIR NI KULITNYA BIARLAH PUTIH GEBU MCM TOSEI bkn MCM MAMAK PEMBUAT TOSEI tu ye!!!hehe..risa…

KENAPA NAK CULIK ANAK ORG???

gambar sekadar hiasan


PERHATIAN: Sila sebarkan sekiranya ternmpk MYVi PUtih No. Plat: WUS948 yang dipercayai dipandu oleh seorang lelaki berambut pjg atau wanita bertudung sila hubungi En. Rashid 0196267828. Suspek telah melarikan seorang bayi berusia setahun yg ade didalam kereta ketika pemilik kereta menghantar ank ke nursery baru sebentar tadi diarea Puchong..keprihatinan anda amat dihargai :) ni berita benar..sila sebarkan..

seperti biasalah kan aku onlah MUKA BUKU aka FACEBOOK...niat nak tgk komen2 dari kawan Fb dan yg paling penting nak SYER kat FB HOSPITAL BERSALIN tentang masalah SEMBELIT yg aku hadapi skang ni..mmg sengsara oooo..hehe...nak mintak TIPS supaya SEMBELIT aku ni hilang....last2 godak2 kat laman fb HOSPITAL BERSALIN tu terpandanglah satu MEMO yg buat HATI AKU NI BERDERAU....mula2 baca tu(lom abis baca)aku berderau sebab bila nampak perkataan MYVI PUTIH...sbbnya adik aku NANA tu pkai Myvi PUTIh....hehe....
mmg menaikkan darah..org kata apa tu SERIAU bila baca..…

alhamdulilah!!baby dah 15 minggu & sihat.....

minggu ni mmg minggu yang memenatkan.....penat bukan ape...sebab 2 hari berturut2 hidup dalam penuh debaran & suspens...wah!!!hebat jer bunyi nyekan....hebatlah pada diri aku kot....nak tido malam pun tak lena...hehe...skang setelah semua urusan tu selesai barulah lena mata ni nak lelap....mesti korang tak sabarkan nak tahu ape yg buat hidup aku suspens je minggu ni...hehe 13 hb 2010..mcm yang aku penah bg tahu sebelumni...aku ada temuduga kerja untuk masa depan aku & keluarga aku yg akn berkembang tak lama lagini....insyaallah....waktu tu mmg aku  akuilah tido aku ni tak lena sebab risau memikirkan hari nasib aku masa temuduga tu nanti....dahlah MR KAMPUT aku tu tak dapat off untuk hantar aku ke POLITEKNIK tu...mcm ne aku tak risau..dengan keadaan aku yang tak berapa nak stabil ni...dengan BABy yg dlm perut lagi..semua tu kena pikir sbb takkan aku nak naik bas @ taxikan...(padahal ngader2 je lebih hahaaha)tapi akhirnya suami aku yg tercinta tu hantar jugak walaupun tak dapat n…

tido yg terganggu..minggu yg penuh kejutan!!

minggu ni mmg minggu yang buat mummy boleh jadi sakit jantung....(oh!!mummy tak mau sakit tu mintak jauhkanlah)...nak tahu sebab ape tak anakku?sebab yang pertama seperti biasa mummy ngan babah akn ke rumah pakcik halim lps balik kerje...nak tahu tak ape yg mummy tgk masa dekat umah pakcik??oh!!!sungguh memalukan mummy....gambar org yang mummy kenal sngt2 18sxxxx utk dihantar ke boyfriendnya....malu sungguh mummy dekat pakcik halim,pakcik botak & pakcik big...sebab diaorg pun tgk dan jumpa dulu...malu mummy nak....smpai malam mummy tak boleh lelapkan mata mummy ni....sungguh mummy terkejut masih ter bayang2 rupa gambar tu....mmg malam tu mummy tak dpt lelapkan mata asyik terpikir menda alah tu jer....mummy risau kalo terjadi dan adik2 mummy ikut perangai mcm org itu....lps tu mummy risau anak2 mummy nanti jadi mcm tu...ya allah!!!simpang mailakat jauh2lah nak....semoga allah jauhkan family kita dr perkara yg mengaibkan tu..aminnnnn......
semalam pun mummy tak boleh nak lelapkan ma…