JellyPages.com

Friday, January 28, 2011

KENAPA NAK CULIK ANAK ORG???

gambar sekadar hiasan



PERHATIAN: Sila sebarkan sekiranya ternmpk MYVi PUtih No. Plat: WUS948 yang dipercayai dipandu oleh seorang lelaki berambut pjg atau wanita bertudung sila hubungi En. Rashid 0196267828. Suspek telah melarikan seorang bayi berusia setahun yg ade didalam kereta ketika pemilik kereta menghantar ank ke nursery baru sebentar tadi diarea Puchong..keprihatinan anda amat dihargai :) ni berita benar..sila sebarkan..


seperti biasalah kan aku onlah MUKA BUKU aka FACEBOOK...niat nak tgk komen2 dari kawan Fb dan yg paling penting nak SYER kat FB HOSPITAL BERSALIN tentang masalah SEMBELIT yg aku hadapi skang ni..mmg sengsara oooo..hehe...nak mintak TIPS supaya SEMBELIT aku ni hilang....last2 godak2 kat laman fb HOSPITAL BERSALIN tu terpandanglah satu MEMO yg buat HATI AKU NI BERDERAU....mula2 baca tu(lom abis baca)aku berderau sebab bila nampak perkataan MYVI PUTIH...sbbnya adik aku NANA tu pkai Myvi PUTIh....hehe....

mmg menaikkan darah..org kata apa tu SERIAU bila baca...sebab PENCULIKAN Tu jadi baru jer dan dekat plak dengan SHAHALAM ni...mengikut komen2 di FB HOSPITAL BERSALIN tu PENCULIK tu dah ditangkap masalahnya BUDAK YG DI CULIK TU DAH PUN DIJUAL...ya allah!!!selamatkanlah budak tu....kesian sungguh dekat mak bapak budak tu...terutama mak budak tulah...9 bulan dia mengandungkan anak dia last2 senang2 jer org nak amik &culik....kenapalah KEJAM SGT MANUSIA NI KAN....dahlah beberapa hr lepas kecoh dlm berita IBU KANDUNG TIKAM BABY BR LAHIR SMAPAI MATI..apelah nak jadi ngan manusia2 skang ni ye....tak faham betullah aku...harap janganlah jadi menda2 mcm ni dlm family aku dan diri sendiri....amin.....untuk anak mummy dlm perut ni mummy doakan kamu sihat selamat lahir ye nak..aminnn

 

h
h
 

No comments:

Post a Comment

luv u comment